Connect with us

Social

Poliţia a prins din nou un adolescent drogat la volan – “Autoturismul circula haotic, iar tânărul avea pupilele dilatate”, spun oamenii legii

Un nou caz uluitor în municipiul Zalău. Un tânăr de doar 19 ani a fost identificat de poliţişti în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe bulevard sub influenţa substanțelor psihoactive. Oamenii legii au întocmit dosar penal, dar problemele de acest gen în rândul tinerilor continuă, din păcate…

Cât de ameţit să fi fost un şofer, dacă maşina cu care circula pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău rula atât de haotic, încât oamenii de pe stradă s-au grăbit să sune la 112. Da, este povestea unui tânăr de doar 19 ani din Zalău, care îngroaşă stiva de dosare cu conducători auto prinşi drogaţi la volan.

Totul s-a întâmplat vineri, 26 noiembrie, polițiștii au fost sesizați, prin apelul unic de urgență -112, cu privire la faptul că un autoturism circulă haotic pe Bulevardul Mihai Viteazul, din Zalău.

În regim de urgenţă, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat autoturismul în trafic, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr de 19 ani din Zalău, care nu arăta bine deloc.

“Avea pupilele dilatate și avea o stare psihofizică de natură a crea suspiciunea că s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive”, spune Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Într-adevăr, testarea cu aparatul Drugtest a indicat prezența de canabis și ketamină. Ca urmare, şoferul a fost condus la o unitatea medicală unde i-au fost prelevate mostre biologe, pentru a se determina prezența substanțelor interzise în organism și tipul acestora.

Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 2 din Codul penal.

Un alt caz de necrezut s-a petrecut tot în urbea de la poalele Meseşului acum câteva zile, atunci când un tânăr dădea examenul pentru permisul de conducere, dar se afla sub influenţa drogurilor. VEZI AICI amănunte pe acest subiect.

Fotografie cu caracter informativ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social