Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău organizează turneul al doilea din Seria Vest a Diviziei A2. PROGRAMUL

De vineri şi până duminică, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, Volei Club Zalău organizeză turneul al doilea din Seria Vest, la care mai participă ProVolei Arad, Weststar Arad şi CS Oţelul Roşu

Seria Vest din Divizia A2 are în componenţă doar patru echipe în sezonul 2021 – 2022, astfel că formatul competiţional a fost schimbat. Au loc patru turnee, în organizarea fiecărei echipe, iar până la finalul primei părţi a campionatului, fiecare grupare bifează câte 12 jocuri.

Primul turneu a avut loc în luna octombrie, la Arad, în organizarea celor de la ProVolei, unde Volei Club Zalău a strâns două puncte în urma victoriei în cinci seturi cu Weststar Arad.

De vineri şi până duminică, Seria Vest programează al doilea turneu, care este în organizarea celor de la Volei Club Zalău şi care are loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Volei Club Zalău joacă vineri, de la ora 19.00 cu Oţelul Roşu, sâmbătă, de la ora 15.30 întâlneşte pe ProVolei Arad, iar duminică, de la ora 12.30 joacă în compania celor de WeststarArad.

Turneul este deschis publicului până la ocuparea a 30% din capacitatea sălii. Pot participa persoanele care deţin certificat verde, respectiv cele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Abordăm acest sezon cu mulţi juniori de la Academia de Volei Lazăr Marius şi de la CSS Zalău. Avem două puncte după primul turneu, dar pentru noi cel mai important este să dăm şansa acestor tineri să joace. Abordăm cu seriozitate fiecare joc şi încercăm să obţinem cât mai multe puncte şi vom vedea la final de sezon unde ne vom situa”, ne-a declarat conducătorul Gabriel Terheş.

Turneul trei se va disputa în ianuarie 2022, iar ultimul tuneu este programat în luna februarie. După cele patru turnee, primele două clasate se vor califica la turneul de promovare.

Programul turneului de la Zalău, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”:

Vineri, ora 16.30: ProVolei Arad – Weststar Arad
Ora 19.00: Volei Club Zalău – Oţelul Roşu
Sâmbătă, ora 12.30: Oţelul Roşu – Weststar Arad
Ora 15.00: Volei Club Zalău – ProVolei Arad
Duminică, ora 10.00: Oţelul Roşu – ProVolei Arad
Ora 12.30: Volei Club Zalău – Weststar Arad

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2