Connect with us

Social

Mersul la sală: ce ar trebui să fie în trusa cosmetică

Un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată adecvată și exercițiile fizice regulate sunt norma pentru femeile moderne

Mersul la sală: ce ar trebui să fie în trusa cosmetică

Un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată adecvată și exercițiile fizice regulate sunt norma pentru femeile moderne. Chiar și cele mai ocupate fete din ritmul amețitor al oraș își găsesc timp pentru ele: înot, yoga, squash, tenis, Pilates, stretching, fitness, benzi de alergare… sau calea către numere ideale la cântar, dar și întărirea mușchilor, căilor respiratorii și sistemele cardiovasculare, crescând imunitatea. Prin exerciții fizice regulate, corpul va deveni mai subțire, vei câștiga masă musculară. Dar atunci când mergeți la cursuri, trebuie să luați nu numai o uniformă, pantofi și apă, ci și o pungă de cosmetice.

Geanta cosmetică

Probabil accesoriul principal într-o geantă de sport, deoarece este posibil să plasați convenabil în ea toate acele produse fără de care îngrijirea este pur și simplu imposibil de imaginat. Pentru o sală de sport, merită să acordați prioritate modelelor din material de înaltă calitate rezistent la umiditate.

Demachiant

Dacă vizitezi un club sportiv după munca, geanta ta pentru cosmetice trebuie sa conțină cu siguranța mijloace pentru îndepărtarea produselor cosmetice decorative, deoarece pielea nu va “respira”. În timpul activității fizice active, se eliberează transpirație și sebum, care, în tandem cu produsele cosmetice decorative, pot înfunda porii. Pentru femeile practice, au fost create șervețele speciale care nu numai că îndepărtează cu ușurință machiajul, ci și îngrijesc delicat pielea delicată.

Gel de duș

După antrenament, tot ce ne dorim este un duș! De aceea astfel de produse ca un gel de duș sau săpun sunt indispensabile. Merită să acordați prioritate produselor cu formule echilibrate și ingrediente active, datorită cărora vi se va asigura nu numai o curățare temeinică, ci și o îngrijire blândă.

Scrub

De ce să nu transformi dușul într-o mică sesiune SPA? Mai mult, după efort, când pielea este aburită, multe produse funcționează foarte eficient. Acest lucru este valabil și pentru scrub. Datorită particulelor blânde de exfoliere, produsul îndepărtează ușor stratul cornos al pielii, iar utilizarea ulterioară a produselor de hidratare și hrănire va fi mai eficientă, precum și va îmbunătăți procesele metabolice. Datorită acestui tip de masaj, corpul se va recupera mai repede.

Șampon – balsam

Indiferent dacă înotați sau faceți exerciții în sală, părul tău trebuie curățat temeinic. Luați un produs 2 în 1 pentru a nu încărca trusa cosmetică. Datorită formulei echilibrate, șamponul-balsam se transformă într-un nor de spumă aerisită, curăță firele, le hrănește, le face mai puternice și mai elastice și le umple cu o strălucire uimitoare. După utilizarea unui astfel de produs, firele vor fi ușor de pieptănat și vor deveni ascultătoare.

Mersul la sala nu este un motiv pentru a renunța la produsele cosmetice preferate, deoarece îngrijirea aspectului, frumuseții, sănătății și tinereții pielii este importantă înainte, în timpul și după antrenament.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social