Connect with us

CUPELE EUROPENE

FOTO. SCM Zalău a părăsit Cupa CEV. Vicecampioana a fost surclasată în al doilea meci de Modena

Dacă în partida tur, formaţia zălăuană a avut o prestaţie bună, reuşind să câştige un set şi să ţină pas adversarului şi în setul patru, în al doilea joc, SCM Zalău a fost depăşită la toate capitolele şi a pierdut cu 3 – 0 A fost o diferenţă mare în toate seturile, în care italienii s-au impus la 13, 14 şi 15

Capăt de drum în Europa pentru SCM Zalău. Aflată la debutul în competiţiile europene, mai exact în Cupa CEV, a doua competiţie europeană, formaţia zălăuană a avut ghinionul să întâlnească în 16-zecimile Cupei CEV o grupare de top din Italia, multipla campioană Modena.

Ambele jocuri s-au desfăşurat în Italia, iar Modena s-a impus atât în meciul tur, cât şi în retur. Însă, SCM Zalău a avut o prestaţie bună în primul meci, în care a câştigat un set şi a ţinut aproape în setul patru. Modena s-a impus în tur cu 3 – 1, dar în returul de miercuri nu a mai acordat nicio şansă zălăunilor.

Italienii au câştigat cu un categoric 3 – 0, iar în fiecare set, diferenţa de scor a fost mare. Modena a câştigat primul set cu 25 – 13, în al doilea s-a impus cu 25 – 14, în timp ce setul trei s-a terminat la o diferenţă de 10 puncte.

Tot jocul a durat mai puţin de o oră, mai exact 58 de minute. SCM Zalău rămâne cu satisfacţia că s-a duelat cu o echipă de top, care are în componenţa lotului jucători de mare valoare, campioni mondiali sau olimpici.

Modena – SCM Zalău 3 – 0 (13, 14, 15)

Au jucat pentru SCM Zalău: Bălean (6), Minic (5), Mihălescu (3), Coasă (3), Iliev (2), Palacios (2), Râpeanu (1), Mărgineanu (1), Kovalchuk (1), Balu (-), Bello Ruivo (libero). Nu a jucat: Cuciureanu. Antrenor: Marius Lazăr.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE