Connect with us

LUPTE LIBERE

FOTO&VIDEO – Luptătorii de la CSS Zalău, 13 medalii la Memorialul “Tudor Barbu” de la Satu Mare!

Elevii lui Gheorghe Panc au avut o comportare deosebită la competiţia din Satu Mare, acolo unde au reuşit să strângă nu mai puţin de 13 medalii, dintre care 3 au fost de aur, 2 au fost de argint şi restul de bronz

Anul 2021 nu a fost unul perfect pentru secţia de lupte libere de la CSS Zalău, însă, nici nu a fost aşa rău. Până la urmă, antrenorii şi sportivii acestei secţii a Clubului Sportiv Şcolar au reuşit rezultate deosebite şi în acest an, iar echipa a urcat pe podium la ultima ediţie a Campionatului Naţional de Juniori I.

În acest an, CSS Zalău a mai obţinut două medalii de argint, una la juniori, prin Vasile Moldovan (92 kg) la Cupa României, precum şi prin George Prodan la copii I.

Luptătorii Clubului Sportiv Şcolar au mai obţinut trei medalii de bronz, toate la Cupa României. Astfel, Sergiu Pop (65 kg) şi Paul Purcăraş (79 kg) au urcat pe podium la juniori I, în timp ce Sebastian Ghiran (110 kg) a obţinut bronzul la juniori III.

În ultima săptămână, luptătorii de la Clubul Sportiv Şcolar au participat la prima ediţie a Memorialului “Tudor Barbu”, competiţie desfăşurată în perioada 26 – 28 noiembrie, la Satu Mare, fiind rezervată categoriilor de vârstă U15, U13, U11 şi U7.

Elevii lui Gheorghe Panc au avut o comportare deosebită, reuşind să strângă nu mai puţin de 13 medalii. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Sorin Ardelean, George Prodan şi Daniel Petruş, toţi trei fiind medaliaţi cu aur. 
Raul Moldovan şi Adrian Taloş au cucerit medaliile de argint, în timp ce David Ugruţan, Ionuţ Czeiner, Ionuţ Ghiran, Mihai Rednic, Mateo Biriş, Gabriel Crişan, Christian Ghiran şi Nicoleta Paşcalău au obţinut medaliile de bronz.
Pentru Nicoleta Paşcalău a fost un moment mai special, având în vedere că şi-a serbat ziua de naştere la finele săptămânii trecute.

Mai multe amănunte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, care săptămâna aceasta va apărea vineri, 3 decembrie.

Rezultatele obţinute de luptătorii sălăjeni:

Loc 1 U15 – Ardelean Sorin 85 kg
Loc 1 U15 – Prodan George 38 kg
Loc 1 U11 – Petruşs Daniel 40 kg
Loc 2 U11 – Moldovan RaulL 29 kg
Loc 2 U11 – Taloş Adrian 40 kg
Loc 3 U13 – Ugruţan David 75 kg
Loc 3 U13 – Czeiner Ionut 58 kg
Loc 3 U13 – Ghiran Ionut 54 kg
Loc 3 U11 – Rednic Mihai 50 kg
Loc 3 U11 – Biriș Mateo 58 kg
Loc 3 U11 – Pașcalău Nicoleta 40 kg
Loc 3 U7 – Crişan Gabriel 27 kg
Loc 3 U7 – Ghiran Christian 22 kg
Loc 5 U11 – Petruş Denis 58 kg

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LUPTE LIBERE