Connect with us

FOTBAL

Dorin Toma, după victoria dramatică obţinută de SCM Zalău. “Aceasta este mentalitatea pe care o vreau de la jucători”

Tehnicianul a remarcat faptul că elevii săi au crezut în şansa lor până la finalul jocului cu Lotus Băile Felix, reuşind să câştige în ultimele secunde, după ce în minutul 75, scorul de pe tabelă era 1 – 0 în favoarea bihorenilor

SCM Zalău a câştigat în deplasarea de la Lotus Băile Felix şi a făcut-o într-un mod dramatic, reuşind să revină în ultimul sfert de oră şi să marcheze golul victoriei în ultimele secunde.

Victoria de la Sânmartin era obligatorie pentru gruparea de sub Meseş, care acum poate spera din nou la calificarea în play-off-ul Seriei a X-a, fiind la 4 puncte de locul 4 ocupat de Someşul Dej.

După acest joc, Dorin Toma a remarcat atitudinea pe care au avut-o elevii săi, care au crezut în şansa lor până la final.

“Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, fiindcă nu am câştigat decât un joc. Aceasta este mentalitatea pe care o vreau de la jucători. Cu organizare, disciplină bună şi muncă am reuşit să întoarcem jocul în favoarea noastră. Ne-am luptat cu cei de la Lotus Băile Felix, pe un teren foarte greu, la care ne-am adaptat foarte bine. Ţin să-i felicit pe jucători, pentru că au înţeles mesajul şi au înţeles pentru ce au venit la SCM Zalău, unde ne dorim performanţă. Încă nu suntem în obiectiv, dar trebuie să credem în şansa noastră. Ne vom lupta şi în meciul cu CAO până la ultimul fluier al arbitrului”, spune Dorin Toma.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL