Connect with us

Social

JOS PĂLĂRIA! Colonelul Adrian Chichişan devine general de brigadă cu o stea!

Prin decret prezidențial, sălăjeanului Adrian-Miron Chichișan – actualmente adjunct al inspectorului general al IGSU – îi va fi acordat gradul de general de brigadă – cu o stea!

Fostul inspector șef al ISU Sălaj e pe cai mari! Acum un an, Adrian-Miron Chichișan a devenit adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Altfel spus, sălăjeanul nostru a ocupat unul dintre cele mai înalte şi importante funcţii din cadrul IGSU!

Activitatea profesională depusă de Adrian Chichișan în fruntea pompierilor din România dă roade. Astfel, cu ocazia Zilei Naționale, colonelul din Sălaj va fi decorat de președintele Klaus Iohannis! Prin decret prezidențial, colonelului IGSU îi va fi acordat gradul de general de brigadă – cu o stea!

Totul vine după ce, în această vară, Adrian Chichișan a foast ales membru în Comitetul de Direcție al Societății Naționale de Cruce Roșie, sălăjeanul fiind considerat “o persoană devotată misiunii alese”. 

A fost pentru prima dată, când sălăjean – reprezentant al regiunii de Nord-Vest – face parte din acest comitet.

Fost angajat al IPJ Sălaj, Adrian Chichișan a devenit inspector șef la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă POROLISSUM (ISU) Sălaj, dar o perioadă de timp a ocupat cea mai importantă funcție și la ISU Maramureș.

Cine este Adrian Chichișan

Adrian Chichișan are 48 de ani, a absolvit Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de Pompieri (anul 1995). În același an, a devenit comandant al Pichetului de pompieri din Şimleu Silvaniei.

În anul 1998, a preluat comanda Secției de Pompieri Șimleu Silvaniei. În perioada 2001 – 2008a fost angajat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.

În anul 2008 a revenit la comanda Secției de pompieri de la poalele Măgurii, pentru ca în anul 2009 să devină inspector şef al ISU Sălaj, până în noiembrie 2020. Între timp, sălăjeanul a fost inspector șef și la ISU Maramureş (perioada 2017 – 2018).

 

         

         

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social