Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău va juca în Italia ambele meciuri din Cupa CEV cu Modena!

Conducerea de la SCM Zalău a acceptat propunerea italienilor ca ambele jocuri din 16-zecimile Cupei CEV să se joace în Italia. Ca urmare, titrata  echipa din peninsulă va suporta o bună parte din cheltuielile acestor două jocuri. Partida tur are loc pe 30 noiembrie, iar returul se joacă pe 1 decembrie

Calificată direct în 16-zecimile Cupei CEV, SCM Zalău a avut ghinion la tragerea la sorţi şi va da peste Modena, titrata echipă din Italia. Conform tragerii la sorţi, partida tur urma să se dispute în Italia, pe 1 decembrie, iar returul o săptămână mai târziu, la Zalău, însă până la urmă, ambele jocuri vor avea loc pe terenul celor de la Modena. Conducerea de la SCM Zalău a acceptat propunerea italienilor ca , astfel că partida tur are loc pe 30 noiembrie, iar returul pe data de 1 decembrie.

 “Când am luat această hotărâre, în România meciurile se jucau fără spectatori. Dacă era cu public şi am fi putut umple sala, nu se punea problema să acceptăm să jucăm ambele jocuri în Italia. Dar să jucăm acasă cu Modena, fără public, nu se renta. Mai mult, şansele sunt extrem de mici în faţa unei astfel de echipe şi am gândit din punct de vedere economic. Vom merge în Italia să jucăm în compania unei echipe de top şi vom încerca să ne ridicăm cât mai mult la nivelul adversarului”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

Având în vedere că a acceptat să joace ambele jocuri în Italia, SCM Zalău va face o economie considerabilă, deoarece clubul din Italia va suporta o bună parte din cheltuielile aferente celor două partide, dar şi consturile cu depalsarea şi cazarea vicecampioanei.  Modena este o grupare de top, care a câştigat de 12 ori titlul în Italia şi tot de 12 ori Cupa Italiei. Modena a cucerit de patru ori Liga Campionilor, iar ultimul trofeu european a fost obţinut în 2008, când italienii au câştigat Cupa CEV. Modena s-a calificat în 16-zecimi după ce în primul tur a trecut categoric de finlandezii de la Valepa, câştigând ambele jocuri cu 3 – 0.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1