Connect with us

Actualitate

Persoană căzută de la etajul 4 a unui bloc din Zalău!

În această dimineaţă, în cartierul Păcii, o persoană de sex masculin a căzut de la mare înălţime. La faţa locului au intervenit pompierii zălăuani, care au găsit persoana conştientă, fiind căzută pe prelata unei autoutilitare. Victima a fost predată echipajului de terapie mobilă intensivă şi a fost transportată la UPU Smurd Zalău

O persoană de sex masculin a căzut în această dimineaţă de la etajul 4 a unui bloc din cartierul Păcii din Zalău, din zona Echinox. La faţa locului au intervenit pompierii zălăuani care au găsit victima în stare conştientă, fiind căzută pe prelata a unei autoutilitare.

Pompierii au degajat persoana şi au predat-o echipajului de terapie intensivă mobilă care au transportat victima la UPU Smurd Zalău.

“Poliția a fost sesizată astăzi, la ora 11.04, prin apelul de urgență 112, despre faptul că o persoană, care locuia într-un apartament, din municipiul Zalău, a căzut de la etaj. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 71 de ani, ar fi căzut de la etajul patru al locuinței. Acesta a fost transportat la spital, pentru investigații.Polițiștii sunt prezenți la fața locului, pentru a stabili toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment”, a transmis Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate