Connect with us

FOTBAL

FOTO. AS Chieşd câştigă la Nuşfalău şi termină anul pe locul 2 în Liga a IV-a. ”Încă sperăm la locul 1”

Într-o deplasare grea, AS FC Chieşd a reuşit să câştige cu 2 – 0 pe terenul celor de la CS Barcău Nuşfalău. Succesul obţinut în ultima etapă a turului a făcut ca echipa antrenată de Flavius Seiche să termine anul pe locul secund, la 5 puncte în spatele liderului Rapid Jibou

Locul 2 este ţinta celor de la AS FC Chieşd în acest sezon, poziţie pe care echipa antrenată de Flavius Seiche se regăseşte la finalul turului. Locul secund a fost asigurat după ce în ultima etapă din acest an, AS FC Chieşd a câştigat într-o deplasare grea, la CS Barcău Nuşfalău, tot o echipă cu pretenţii la podium.

Însă, echipa antrenată de Adrian Damian a fost prinsă descoperită înaintea acestui joc şi nu a putut conta pe câţiva jucători importanţi. A fost însă în teren Adelin Neaga, care în acest an a jucat şi în Liga a III-a cu Sportul Şimleu, dar cu toate acestea, CS Barcău nu a putut emite mari pretenţii. Chieşdul a deschis scorul încă din minutul 8, când Moşincat a centrat de pe stânga, iar Emanuel Seran a marcat de la aproximativ 15 metri. Tot AS FC Chieşd a fost echipa periculoasă şi după deschiderea scorului, iar Andrei Chiş şi Petrică  Lăcătuş au avut două şanse bune, însă de fiecare dată s-a opus portarul Mădălin Şandor. CS Barcău a avut primul şut pe poartă în minutul 38, prin Adelin Neaga, dar mingea a fost scoasă de sub bară de portarul Raul Chiş. Prima repriză s-a încheiat cu două şanse bune ale Chieşdului, prin Andrei Chiş, care a şutat pe lângă poartă şi prin atacul purtat în superioritate de către Lăcătuş şi Chiş, rămas însă fără efect.

Repriza secundă a început perfect pentru vizitatori. La o centrare a lui Andrei Chiş, un fundaş a făcut henţ în careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Penalty-ul a fost transformat precis de către Moşincat iar din minutul 55 scorul era 0 – 2. Tabela putea lua proporţii în minutul 75, la ocazia lui Andrei Chiş, însă din nou s-a opus Mădălin Şandor. Pe final de meci, CS Barcău a fost mai perciuloasă. Tonko Robert a avut un şut bun, dar mingea s-a dus peste poartă, iar în minutul 90, tot fostul jucător din Liga a III-a a adus pericol la poarta Chieşdului, însă mingea a fost respinsă de portar. S-a terminat 0 – 2, iar AS FC Chieşd ierneză pe locul 2, în timp ce CS Barcău mai poate prinde podiumul, deoarece mai are de jucat două restanţe cu Luceafărul Bălan şi cu Someşul Someş-Odorhei.

Leontin Chiş – primarul comunei Chieşd: “Încă sperăm la primul loc”

“Am câştigat meritat la Nuşfalău, iar echipa a făcut un meci foarte bun. Suntem pe locul 2, dar era loc şi  de mai bine. Încă sperăm la prima poziţie, chiar dacă este o diferenţă de 5 puncte. Rapid Jibou mai poate fi ajunsă. Aşa cum au făcut ei un egal la Someş-Odorhei se mai pot încurca în retur. Şi să nu uităm că vor veni la Chieşd şi sunt covins că noi vom câştiga acel meci. Păcat de punctele pe care le-am pierdut acasă în meciul cu AS Cosniciu, dar aşa e în fotbal, se pot întâmpla multe. În retur lupta rămâne deschisă şi sunt  convinscă echipa noastră va fi mult mai puternică”.

CS Barcău Nuşfalău – AS Chieşd 0 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Emanuel Seran (‘8) şi Ioan Moşincat (‘55-pen.)

CS Barcău: Mădălin Şandor (cpt.) – Forizs Oliver, Olimpiu Ardelean (‘58 Totos Nandor), Boldizsar Attila, Ilyes Tamas, Alin Lazăr, Tonko Robert, Vlad Pop, Adelin Neaga, Mălin Sabou, Szabo Csaba. Rezervă: Raul Cristuţiu. Antrenor: Adrian Damian. Delegat: Ciprian Grecu

FC Chieşd: Raul Chiş – Mihai Gui, Daniel Supuran, Ionuţ Chiş, Emanuel Seran, Andrei Chiş (‘88 Paul Herman), Bogdan Spin (‘62 Radu Puşcaş), Ioan Moşincat (‘76 Paul Pintea), Alin Gomboş, Ciprian Bărnuţiu şi Petrică Lăcătuş (cpt.).  Rezervă: Ioan Talpoş. Delegat: Gheorghe Temian. Antrenor: Flavius Seiche. Conducător: Leontin Chiş

Au arbitrat: la centru – Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi – Alexandru Turian şi Andrei Morar (ambii din Zalău)

Observator AJF: Zoltan Ardelean (Zalău)

Jucătorul meciului: EMANUEL SERAN

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL