Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău îşi joacă ultimele şanse la play-off pe terenul unei fruntaşe

În penultima etapă din acest an, gruparea de sub Meseş se deplasează la Lotus Băile Felix, echipă aflată pe locul 3 care luptă pentru calificarea la baraj. Bihorenii sunt în mari proporţii calificaţi în play-off, în timp ce SCM Zalău îşi joacă în acest meci cam ultima şansă de a mai prinde primele patru locuri

Sâmbătă, ora 14.00, la Sînmartin: Lotus Băile Felix – SCM Zalău

Înainte de începerea sezonului, la SCM Zalău se vorbea doar de calificarea la baraj şi chiar de promovare, însă cu cinci etape înaintea finalului de sezon regulat, gruparea de sub Meseş este departe de astfel de realizări. Formaţia zălăuană este departe chiar şi de calificarea în play-off-ul Seriei a X-a şi este în mare pericol să îşi rateze obiectivul.

După 13 etape, SCM Zalău ocupă doar locul 5 şi este la şase puncte în spatele celor de la Someşul Dej, echipă aflată pe locul 4, ultimul ce asigură calificarea în play-off.

SCM Zalău mai are doar şanse matematice de a prinde faza superioară a campionatului, însă pentru a mai rămâne cu şanse la locul 4 are nevoie de o victorie în etapa următoare.

În penultima rundă din acest an, echipa antrenată de Dorin Toma joacă la o fruntaşă a seriei. SCM Zalău se deplasează la Lotus Băile Felix, ocupanta locului 3, o grupare care în proporţii mari este calificată în play-off.

SCM Zalău are în faţă o formaţie ce are în componenţa lotului jucători cu experienţă, însă abordează acest joc doar cu gândul la victorie. SCM Zalău are de luat şi o revanşă după ce în tur a pierdut cu 3 – 0 în faţa bihorenilor.

“Întâlnim o echipă bună a seriei, în faţa căreia avem de luat o revanşă. Eu aşa o văd, fiindcă în tur, Lotus a câştigat cu 3 – 0 la Zalău. Am încredere că jucătorii se vor monta şi vor gestiona foarte bine acest joc. Şi cei de la Lotus vin după o remiză la Şomcuta. S-a văzut că este un campionat în care nicio echipă nu are constanţă şi oricine poate câştiga cu oricine. Important să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut şi să reuşim să scoatem echipa de aici. Dacă nu în acest an, să pregătim echipa şi lotul pentru sezonul următor. La ce condiţii se pot asigura, este ruşinos locul pe care îl ocupăm în clasament şi poziţia noastră din clasament”, spune Dorin Toma.

Pentru acest meci, antrenorul se va putea baza pe Mihai Onicaş, care revine după o etapă de suspendare, dar şi pe Răzvan Dulap care la meciul cu Minaur a fost indisponibil din cauza unei probleme medicale.

În penultima etapă din acest an, contracandidata Zalăului la locul 4, Someşul Dej, are parte de o deplasare la CSM Satu Mare, echipă aflată pe locul 4.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL