Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu joacă în fieful liderului

În ultima deplasare din acest an, gruparea antrenată de Dacian Nastai joacă pe terenul celei mai puternice echipe din Seria a X-a.Şimleuanii întâlnesc pe Minaur la Baia Mare, dar speră într-un joc bun în faţa liderului şi chiar la un rezultat pozitiv, la fel cum s-a întâmplat în turul de campionat, când cele două echipe au remizat sub Măgură

Sâmbătă, ora 14.00, Stadionul “Viorel Mateianu”din Baia Mare: Minaur Baia Mare – Sportul Şimleu 

Sportul Şimleu are parte de un final de an dificil, cu meciuri în compania celor mai puternice echipe din Seria a X-a. În penultima etapă din acest an, gruparea de sub Măgură joacă în deplasare la Minaur Baia Mare, liderul Seriei a X-a, care a pierdut doar două jocuri în acest campionat.

Maramureşenii vin după un egal în deplasarea de la SCM Zalău, în timp ce Sportul Şimleu vine tot după o remiză pe care a obţinut-o în partida de acasă cu CSM Satu Mare.

Având în vedere situaţia din clasament, loturile celor două echipe şi experienţa, Minaur Baia Mare este favorită certă, însă Sportul Şimleu nu are nimic de pierdut de la acest meci şi merge încrezătoare la Baia Mare.

Echipa condusă de Ioan Gurzău îşi propune să se ridice la nivelul liderului şi chiar să încerce obţinerea unui rezultat pozitiv. Sportul Şimleu a dat o replică bună celor de la Baia Mare şi la ultima partidă jucată în Maramureş, iar la Şimleu, atât în turul de campionat, când şi în campionatul trecut, Sportul a remizat cu Minaur.

După partida de la Minaur, Sportul Şimleu va avea un meci greu şi în ultima rundă din acest an, urmând să joace în data de 4 decembrie acasă cu Lotus Băile Felix.

Partida dintre Minaur Baia Mare şi Sportul Şimleu are loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul “Viorel Mateianu”.

Cele mai dificile meciuri o prinde cu probleme de lot pe Sportul Şimleu, care nu poate conta pe unul dintre cei mai importanţi jucători din lot. Ismael Guiti a încasat un cartonaş roşu la partida cu CSM Satu Mare pentru că a împins un adversar, astfel că el va fi suspendat în aceste două etape, în care Sportul joacă cu Minaur Baia Mare şi Lotus Băile Felix.

“Jucăm cu cele mai bune echipe din serie. Întâlnim două echipe care sigur vor prinde play-off-ul, dacă nu chiar primele două locuri pentru baraj.În aceste meciuri, jucătorii pot să îşi demontreze valoarea. Motivaţia este alta când joci cu o echipă ca şi Minaur Baia Mare sau Lotus Băile Felix. Mergem încrezători la Baia Mare şi în primul rând vrem să facem un meci bun. Sper ca jucătorii să se motiveze şi să arate că se putea mult mai mult. Orice punct câştigat în aceste meciuri este binevenit”, spune Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL