Connect with us

DIVIZIA A1

Obiectiv clar pentru vicecampioana SCM Zalău: Maxim de puncte în următoarele patru etape

După ce a trecut peste derby-urile cu contracandidatele la primele locuri, pentru SCM Zalău urmează un program mult mai lejercu meciuri în compania unor echipe accesibile, precum Unirea Dej, Ştiinţa Bucureşti, “U” Cluj şi Olimpia Titanii Bucureşti. Din aceste confruntări, vicecampioana îşi propune maxim de puncte, cu ajutorul cărora să se apropie de primele patru clasate

Meciurile dificile au trecut, dar SCM Zalău nu s-a ales cu niciun punct din confruntările cu Dinamo, Steaua, SCMU Craiova şi Arcada Galaţi. Ca urmare a celor patru înfrângeri, vicecampioana României a căzut pe locul 9 în clasamentul Diviziei A1, însă situaţia nu este disperată, deoarece gruparea de sub Meseş poate reveni rapid în obiectiv. Condiţia este ca pe acest final de tur să câştige ultimele patru jocuri, când întâlneşte adversari mai accesibili.

SCM Zalău joacă cu Unirea Dej, Ştiinţa Bucureşti, “U” Cluj şi Olimpia Titanii Bucureşti, iar din aceste patru jocuri obiectivul este clar: maxim de puncte.

Primul “hop” este Unirea Dej, o echipă care nu mai este la nivelul din sezonul trecut, dar cu toate acestea, gruparea de pe Someş a strâns nouă puncte şi este mai bine clasată decât SCM Zalău.

Partida dintre Unirea Dej şi SCM Zalău are loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Dej. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în meciurile de verificare înainte de startul sezonului, iar SCM s-a impus în ambele partide cu 3 – 1 şi 3 – 0. În acest final de tur, vicecampioana mai joacă acasă cu Ştiinţa Bucureşti şi Olimpia Titanii Bucureşti, iar în deplasare la “U” Cluj.

“Mai avem patru meciuri din tur, din care trebuie neapărat să scoatem 12 puncte. Nu va fi uşor, deoarece există o oarecare presiune, fiindcă nu mai avem voie să greşim. Cred că băieţii se vor mobiliza, iar finalul lunii decembrie ne va prinde undeva în altă zona a clasamentului, însă nu pot trece cu vederea faptul că nu am luat niciun punct cu echipele din primele patru locuri”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1