Connect with us

Administraţie

Ultimele demersuri la parcarea Spitalului Județean de Urgență Zalău

Lucrările la parcarea Spitalului Județean de Urgență Zalău avansează în ritm susținut, obiectivul urmând să fie dat în folosință în scurt timp

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședintele Szilágyi Róbert István și directorul Direcției Investiții și Programe Publice, Lavinia Ghilea, au vizitat joi, 25 noiembrie, șantierul parcării, o investiție de 8,8 milioane de lei finanțată din bugetul județului.

“Am fost, astăzi, pe șantierul parcării celui mai mare spital din județ, pentru verificarea calităţii execuţiei lucrărilor. Sunt mulțumit de evoluția proiectului și de ritmul în care s-a lucrat, astfel că în curând, ne vom putea bucura de o parcare modernă și generoasă”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Viitoarea parcare semi-îngropată din fața Spitalului Județean de Urgență Zalău se întinde pe 3.702 metri pătrați și este realizată printr-o investiție de 8,8 milioane de lei, derulată din fonduri de la bugetul județean. Din cele 154 de locuri de parcare, 84 vor fi la nivelul subteran, iar 70, la cel superior. Construcția va fi dotată cu sistem de supraveghere video și cu sistem de ticketing.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Administraţie