Connect with us

Social

Primăria Zalău alocă bani pentru bursele școlare, dar și pentru asistenții persoanelor cu handicap, respectiv indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a propus consilierilor locali, în şedinţa de joi, un proiect prin aprobarea sumelor pentru plata indemnizațiilor asistenților persoanelor cu handicap, respectiv, indemnizațiilor persoanelor cu handicap

În cadrul ședinței de Consiliul Local de azi, 25 noiembrie, primarul Ionel Ciunt a propus consilierilor locali aprobarea sumelor pentru plata indemnizațiilor asistenților persoanelor cu handicap, respectiv indemnizațiilor persoanelor cu handicap și sumele pentru plata burselor locale. Totul printr-un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi a bugetului activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi subvenţii, aprobat pentru anul 2021, respectiv actualizarea Programului de activitate al SC Citadin Zalău SRL.

Este vorba despre suma de 401.000 lei necesară pentru plata indemnizațiilor asistenților persoanelor cu handicap, respectiv indemnizațiilor persoanelor cu handicap și de 800.000 lei pentru plata burselor școlare.

”În acest proiect am propus spre aprobare sumele pentru plata indemnizațiilor asistenților persoanelor cu handicap, respectiv, indemnizațiilor persoanelor cu handicap și sumele pentru plata bursele școlare. Aceste sume ar fi trebuit să le primim de la bugetul de stat, dar nu le-am primit. Nu puteam să nu acordăm acești bani mai ales în această perioadă dificilă. Menționez faptul că, dacă la rectificarea bugetară vom primi aceste sume de la bugetul de stat, vom reconstitui bugetul local și vom recupera aceste sume”, a precizat Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social