Connect with us

Social

Jibouanii vor magazin LIDL. S-a făcut și o petiție pe internet

O femeie din Jibou a inițiat o acțiune de strângere de semnături pe situl de specialitate petitieonline.com cu titlul ”Dorim deschiderea magazinului Lidl în Jibou. Acțiunea a fost inițiată azi 25 noiembrie și a fost semnată deja de circa 140 de persoane

Lucru și mai important, zeci de persoane și-au argumentat poziția, lăsând comentarii după ce au semnat pentru petiție. Rezultatele demersului va fi adus la cunoștința autorităților locale, susțin inițiatorii acțiunii.

În Sălaj există un magazin LIDL în Zalău și tot aici se mai face încă unul, primind deja autorizație de construire de la Primăria municipiului Zalău. Noul magazin va fi amplasat pe Bulevard, în zona industrială, în incinta SC Samtex.

Au început lucrările și la magazinul Lidl de la Șimleu Silvaniei

Grupul de mobilier Simex a început demolarea fostei sale unități de producție Micro pentru a elibera terenul pentru primul supermarket Lidl din Șimleu Silvaniei. 

Compania Simex a vândut retailerului german LIDL una dintre fabricile pe care le deţine în judeţul Sălaj. Terenul în suprafaţă de circa 7.400 de metri pătraţi situat la intrarea în oraşul Şimleu Silvaniei este ocupat de mai multe clădiri şi hale de producţie, pe care actualul proprietar va trebui să le demoleze, întrucât retailerul vrea terenul liber de sarcini.

Concernul german Lidl & Schwarz, va deschide anul viitor un supermarket în orașul Șimleu Silvaniei.

 La ora actuală, în Jibou există doar două supermarketuri de dimensiuni mai mari – Penny Market și Unicarm, iar până în acest moment nici o rețea de supermaket-uri nu și-a anunțat încă vreo investiție, dar pe internet s-a pornit o petiție pentru deschiderea magazinului Lidl.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social