Connect with us

Social

Poșta Română anunță că pensiile şi drepturile sociale vor ajunge la termen, în luna decembrie, după ce banii au intrat în conturile companiei

După ce în ultimele zile s-au aruncat fel de fel de amenințări cu privire la pensiile românilor, cum că n-ar putea fi plătite la timp, după instalarea noului Guvern au apărut și sumele necesare. Până la urmă oamenii vor primi pensiile la timp și în decembrie, ca în fiecare lună. Poșta Română spune că a primit deja banii pentru ele de la Casa Națională de Pensii

Poșta Română a anunțat joi că va distribui, la timp, pensiile şi drepturile sociale aferente lunii decembrie, în condițiile în care a recepționat integral viramentele bancare din partea Casei Naţionale de Pensii Publice. Nicolae Ciucă a declarat, joi, după ce a primit votul de învestitură în Parlament, că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern pentru dezbaterea rectificării bugetare, acesta susținând că vor fi resurse pentru plata pensiilor şi salariilor.

“Toți angajații poştali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor şi drepturilor sociale cuvenite populaţiei în luna decembrie. Poşta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distriburii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale”, se arată într-un comunicat transmis joi, 25 noiembrie de Poșta Română.

Nicolae Ciucă a declarat, joi, după ce a primit votul de învestitură în Parlament, că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern pentru dezbaterea recitificării bugetare şi a deficitului bugetar şi a susținut că vor fi resurse financiare pentru plata pensiilor şi salariilor, cât şi fondurile “pentru nevoile Ministerului Sănătăţii”, în contextul pandemiei.

Poşta Română asigură că va rămâne acelaşi partener social strategic atât pentru instituţiile statului, cât mai ales pentru cetăţenii din această ţară, bazându-şi dezvoltarea pe modernizare, informatizare şi digitalizare, dar, în acelaşi timp, şi pe contactul direct cu societatea românească, care obligă la recunoaşterea realităţilor prezentului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social