Connect with us

Social

FOTO -„Cea mai curată clasă” – acțiune de promovare a curățeniei la Școala Gimnazială”Simion Bărnuțiu” Zalău

Scopul programului #Să_Creștem_Într_un_Mediu_Sănătos” a fost de păstrare a curățeniei în spațiul educațional, iar la sfârșitul proiectului clasele câștigătoare au primit premii … dulci

Elevii claselor clasele a VIII-a A, prof. Bogdana Topan și a VIII-a C, prof. Manuela Varga au finalizat ultima activitate din cadrul proiectului #Să_Creștem_Într_un_Mediu_Sănătos” derulat de #BibliotecaJudețeanăSălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii” și finanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Salaj.

Înarmați cu mături, saci și diverse produse de curățenie, copiii au făcut lună și bec atât sălile în care învață, cât și spațiul din jurul școlii. Nu au uitat nici de #planteleverzi🌲☘️pe care le-au sădit săptămâna trecută. Așa că au mers din nou în mica #grădină amenjată de ei și au udat atât #florile🌷, cât și arbuștii_ornamentali🌲. S-au mutat în clase, unde au luat-o de la capăt, de data aceasta cu florile primite în cadrul aceluiași proiect.

La final, elevii au fost răsplătiți cu aplauze 👏 pentru munca depusă, dar și cu dulciuri 🍭!

#SăCreștemÎntr_unMediuSănătos a inclus o serie de seminarii pe teme privind protecția_mediului_înconjurător pentru un număr de 64 de elevi și profesori, înfrumusețarea și igienizarea zonelor din jurul #ȘcoliiGimnaziale_SimionBărnuțiu, prin colectarea_selectivă a recipientelor din metal, a ambalajelor de hârtie, carton sau plastic, precum și stabilirea unei zile de curățenie în unitatea de învățământ.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social