Connect with us

FOTBAL

Încep să aibă rezultate. A doua victorie consecutivă pentru juniorii U17 de la SCM Zalău

Şi în etapa a III-a din play-out, SCM Zalău a obţinut rezultate pozitive. Juniorii republicani A au remizat în deplasarea de Unirea Dej şi sunt la al treilea egal consecutiv, în timp ce juniorii B au bifat al doilea succes la rând

Juniorii republicani de la SCM Zalău se mişcă bine în play-out, iar ambele grupe au obţinut rezultate pozitive în cele trei etape. Juniorii U19 antrenaţi de Marius Muntean au remizat, scor 1 – 1 în deplasarea de la Unirea Dej, în timp ce juniorii U17 pregătiţi de Claudiu Cornaci au obţinut a doua victorie consecutivă. Zălăuanii au câştigat cu 1 – 0, iar golul victoriei a fost semnat de Vlad Naghiu. Pentru juniorii U19 a marcat Raul Mureşan.

După trei etape, SCM Zalău este lider în play-out-ul Seriei a VIII-a la juniori U19, cu 20 de puncte acumulate, în timp ce pe locul 2 se află Unirea Dej, cu 17 puncte.

Cu 10 puncte acumulate, juniorii U17 se află pe locul 5 în play-out.

În ultima etapă din acest an, juniorii de la SCM Zalău vor juca sâmbătă, la Treznea, cu CSS 2 Baia Mare. Ultimele şase etape din play-out sunt programate în primăvară.

U19: Unirea Dej – SCM Zalău 1 – 1

A marcat: Raul Mureşan

U17: Unirea Dej – SCM Zalău 0 – 1

A marcat: Vlad Naghiu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL