Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău a încheiat anul cu o înfrângere în Liga Elitelor U15

În ultimul meci susţinut în acest an, echipa antrenată de Dan Lucaciu a fost învinsă cu 3 – 0 pe teren propriu de liderul seriei Gloria Tăuţii-Măgherăuş

Pentru a doua etapă la rând, Viitorul Zalău a jucat pe teren propriu în Liga Elitelor U15. Dacă acum o etapă a întâlnit-o pe ultima clasată, Primavera Satu Mare, de care a trecut cu 4 – 1, duminică, echipa antrenată de Dan Lucaciu a primit vizita liderului Gloria Tăuţii-Măgherăuş.

În partida tur, maramureşenii au câştigat cu 2 – 1, dar de data aceasta s-au impus mult mai clar cu scorul de 3 – 0 chiar pe terenul celor de la Viitorul. Gloria Tăuţii-Măgherăuş are maxim de puncte în cinci etape, în timp ce Viitorul Zalău se află pe penultimul loc în serie cu patru puncte acumulate în cinci meciuri.

Pentru Viitorul Zalău a fost ultimul meci în acest an, în ultima etapă care are loc duminică, zălăuanii urmând să aibă liber.

Ultimele trei etape din Seria a XVI-a a Ligii Elitelor vor avea loc în luna martie, când Viitorul Zalău va juca cu LPS Bihorul Oradea, LPS Satu Mare şi Primavera Satu Mare.

Rezultatele etapei a VI-a:

Viitorul Zalău – Gloria Tăuţii-Măgherăuş 0 – 3

LPS Bihorul Oradea – Primavera Satu Mare 4 – 0

LPS Satu Mare a stat

Etapa a VII-a are loc duminică după programul:

Gloria Tăuţii-Măgherăuş – LPS Bihorul Oradea

Primavera Satu Mare – LPS Satu Mare

Viitorul Zalău stă

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL