Connect with us

Actualitate

“Undă verde” pentru cursuri faţă în faţă în localitățile unde rata de infectare este sub 3 la mie

Instituția Prefectului Sălaj aduce la cunoștință privind reluarea cursurilor în unităţile şcolare din localităţile în care rata de incidență este sub 3 la mia de locuitori

Şcolile unde rata de incidenţă a SARS-CoV-2 este sub 3 la mie vor putea organiza cursuri faţă în faţă, potrivit unui ordin comun al Ministerul Sănătăţii şi cel al Educaţiei.

Reducem în atenţia tuturor celor interesaţi că potrivit Ordinului comun al Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii nr. 5.608/2.506/2021, începând cu data de 22 noiembrie 2021, în localitățile în care rata de incidență este sub 3/1.000, activitățile didactice se pot desfășura cu prezența fizică în unitățile de învățământ preuniversitar, cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară, independent de procentul de vaccinare a personalului din unitatea de învățământ.

Consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar emit decizia privind reluarea cursurilor cu prezență fizică prin raportare la rata de incidență, publicată pe site-ul Ministerului Educației, cu informarea Inspectoratului Şcolar Județean.

Ministerul Educației publică exclusiv lista ratelor de incidență/localități din fiecare zi de vineri, deoarece aceasta este ziua de referință pentru stabilirea scenariului de funcționare în școli pentru întreaga săptămână ce urmează.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate