Connect with us

FOTBAL

A mai plecat un jucător de la SCM Zalău

Fotbalistul sălăjean Dănuţ Cozma şi-a reziliat contractul cu gruparea zălăuană şi a pus fotbalul pe planul secund după ce a intrat la şcoala de poliţie

SCM Zalău a avut în lot mai mulţi jucători sălăjeni în special în sezonul trecut, însă numărul a scăzut vizibil în actualul campionat. Ultimul sălăjean care a plecat de la echipă este Dănuţ Cozma. Sălăjeanul a evoluat puţin la formaţia zălăuană şi a decis să pună fotbalul pe locul secund, după ce a intrat la şcoala de poliţie. În acest sens, fotbalistul a solicitat rezilierea contractului cu gruparea de sub Meşes.

“Dănuţ Cozma ne-a informat că a intrat la şcoala de poliţie şi nu mai poate continua cu fotbalul. Era un băiat cuminte, de caracter care a fost la dispoziţia echipei. Chiar dacă a jucat mai puţin el a fost un jucător util”, spune managerul Marius Paşca.

Dănuţ Cozma a ajuns la SCM Zalău în vara anului 2020. Fostul junior de la Viitorul Zalău  a mai evoluat pentru Ardealul şi “U” Cluj, iar în Liga a III-a mai jucat la Sănătatea Cluj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL