Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher, după victoria cu Explorări: “S-a văzut o creştere în jocul echipei, dar mă aşteptam la o victorie mai clară”

Managerul de la SCM Zalău nu a fost mulţumit în totalitate de jocul făcut de echipa sa în partida cu Explorări Baia Mare. Cu toate că scorul final a fost 3 – 0, vicecampioana a întâmpinat probleme în primul şi al treilea set, iar după părerea lui Feher, dacă acest joc ar fi avut loc la Baia Mare, scorul putea fi liniştit în favoarea maramureşenilor

SCM Zalău a simţit din nou gustul victoriei. După patru înfrângeri în campionat, gruparea de sub Meseş a câştigat partida tur din sferturile Cupei României cu Explorări Baia Mare.

Scorul final a fost 3 – 0 în favoarea zălăuanilor, însă vicecampioana a întâmpinat probleme în primul şi în al treilea set.
Jocul nu l-a mulţumit în totalitate pe Adrian Feher, care s-a arătat deranjat şi de maniera de arbitraj.

“M-au nemulţumit unele decizii ale arbitrilor. Una este să greşeşti la 10 – 10 şi este altceva să faci greşeli la 24 – 23. Noi nu suntem în cel mai bun moment al nostru, iar Explorări Baia Mare este o echipă extrem de bine organizată, cu doi antrenori buni, care lucrează bine. Mă aşteptam la un meci greu, dar m-a nemulţumit arbitrajul, iar pe alocuri şi jocul echipei.Înţeleg că echipa vine după patru înfrângeri şi suntem cu moralul pământ. Toată lumea este puţin nervoasă, fiindcă nimeni nu se simte confortabil având în vedere locul pe care ne aflăm în clasament”, spune Feher.

Managerul de la SCM Zalău este de părere că dacă jocul s-ar fi desfăşurat la Baia Mare, scorul putea fi liniştit în favoarea maramureşenilor.

“Una peste alta victoria mă bucură şi sper să ne de-a un moral bun pentru partidele următoare.S-a văzut o creştere, dar mă aşteptam la o victorie mai clară decât o arată scorul. Sper să creştem de la meci la meci. Fiecare jucător cred că nu este mulţumit 100% de evoluţia lui şi este clar că putem face mai mult. L-a cum a fost evoluţia scorului, dacă jocul se disputa la Baia Mare, rezultatul putea fi invers. Cu siguranţă nu am fi câştigat acest meci cu 3 – 0. Trebuie să mai creştem ca să nu avem emoţii cu aceste echipe. Deocamdată avem jocuri echilibrat cu toată lumea”, precizează Feher.

Mai multe amănunte, în ediţia tipăriză a ziarului de JOI, 25 noiembrie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1