Connect with us

Administraţie

Primăria Municipiului Zalău continuă lucrările de reparaţii pe străzile din oraș

Prin Citadin, Primăria continuă în această perioadă lucrările de reparaţii pe arterele din municipiu. Totodată, s-a realizat lucrări de reparații capitale privind căile circulabile și rețele edilitare

În ultima perioadă, Primăria Municipiului Zalău, prin Citadin, a realizat lucrări de reparații capitale privind căile circulabile și rețele edilitare

În acest context, pe strada Marin Sorescu, s-a acoperit un șanț, s-a reprofilat trama stradală și s-a așternut piată spartă împănată. Pe străzile Decebal și Parcului s-a realizat rețea de date și deviere rețea canalizare.

Strada Pârâului a fost reabilitată prin așternere covor asfaltic și montarea rigolelor prefabricate.

Strada Industriei a fost reprofilată, în timp ce pe strada Digului s-au montat borduri și s-a asternut asfalt.

Pe strada Mori s-a asternut covor asfaltic până la intersecția cu strada Freziilor, iar pe strada Mihai Eminescu s-a realizat o canalizare pluvială.

Compania Citadin a efectuat lucrări de reparații capitale și pe strada Romană unde s-au montat borduri și s-a asternut asfalt, iar în Stână, în zona caselor cu numărul 149-154, s-a asternut asfalt.

Pe strada Făget s-a construit un drum tehnologic și platformă pentru obiectivele de investisții ”Construire Bazin didactic de înot și Construire bază Sportivă Tip 1”.

Spre Crișeni, Citadin a realizat o alee pietonală din pavaj în lungul străzii până la limită cu UAT Crișeni și a unei rigole pluviale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Administraţie