Connect with us

Social

Comuna Bănişor vrea modernizarea infrastructurii rutiere prin Programul “Anghel Saligny”

 Administraţia locală a depus un proiect integrat pe noul program guvernamental, în care a inclus construirea a patru poduri în satele Bănişor, Peceiu şi Ban, dar şi modernizarea a 8,5 km de drumuri, străzi şi uliţe, inclusiv două Drumuri Comunale ce fac legătura cu localităţile Marin şi Cizer

Comuna Bănişor vrea să continue dezvoltarea pe noul Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Privit cu multă încredere şi speranţă, în special de către administraţiile din mediul rural, noul program propune finanţare pentru drumuri, poduri, apă sau canal. Cum în comuna Bănişor erau necesare construirea mai multor poduri peste valea Banului sau valea Malului, primarul Eugen Sorin Maxim, alături de echipa sa, nu a ezitat să lucreze la întocmirea unui proiect integrat în care să cuprindă aceste nevoi.

Astfel, în cadrul acestui proiect este prevăzută construirea a nu mai puţin de patru poduri, dar şi modernizarea a 8,5 km de străzi şi uliţe din toate satele comunei, precum şi două Drumuri Comunale care fac legătura cu satele Cizer sau Marin.

Dacă proiectul va primi finanţare, se va construi un pod în Peceiu, în centru, unul în Bănişor, unul în Ban, toate trei peste Valea Banului, precum şi un alt pod în Ban, peste Valea Malului.

“Este binevenită ideea programului şi mult aşteptată, în special pentru mediul rural. Finanţează ceea ce ne dorim noi. Avem în lucru drumuri pe PNDL I şi PNDL II şi odată depus acest proiect pe Anghel Saligny, avem 99 % dintre drumuri cuprinse pentru modernizare”, spune primarul Eugen Sorin Maxim.

Primarul din Bănişor spune că el nu se axează doar pe un singur sat şi va continua să lupte pentru dezvoltarea tuturor satelor din comună, astfel încât nivelul de trai al cetăţenilor comunei Bănişor să fie din ce în ce mai bun.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social