Connect with us

DIVIZIA A1

Marius Lazăr, după eşecul cu Arcada: “Suntem deficitari la construcţia jocului”

Arcada Galaţi s-a impus în patru seturi la Zalău, provocându-i echipei pregătite de Marius Lazăr a patra înfrângere consecutivă. La finalul meciului, antrenorul zălăuanilor s-a arătat nemulţumit de felul în care a decurs construcţia jocului


Voleibaliştii de la SCM Zalău nu traversează cea mai bună perioadă, înregistrând în weekend a patra înfrângere consecutivă. Zălăuanii au pierdut cu Arcada Galaţi, în patru seturi. Elevii lui Marius Lazăr nu au avut răspuns în faţa campioanei din ultimele trei sezoane, iar SCM a ajuns pe locul 9 în Divizia A1.

La finalul jocului, antrenorul Marius Lazăr s-a arătat nemulţumit de cum a decurs construcţia jocului. Chiar dacă la preluare zălăuanii s-au descurcat bine, construcţia nu a funcţionat la fel, după cum spune tehnicianul.

“Construcţia jocului nu a mers bine. Suntem deficitari la acest capitol. Din păcate, din preluările bune pe care le-am avut, nu am reuşit să facem o construcţie bună şi să ne punem în valoare jucătorii şi mai ales centrul terenului, pentru că atunci când am pus în valoare jucători de pe centru, am reuşit să şi câştigăm setul. Urmează o serie de meciuri relativ mai uşoare, unde dacă o să jucăm cum am jucat cu Arcada, cu acele echipe putem să obţinem puncte cu siguranţă. Avem patru jocuri în care putem să acumulăm 12 puncte ceea ce o să ne ajute să urcăm pe locul 5 în clasament. Nu mi-este frică de o posibilă oboseală a jucătorilor din cauza programului încărcat. Până la urmă şi meciul este un antrenament mai lung. Dacă ne vom mobiliza şi vom câştiga în minim de seturi, atunci este un antrenament mai lung, deci nu ar fi o problemă”, ne-a declarat Marius Lazăr.

Pentru SCM Zalău urmează dueluri cu Unirea Dej (deplasare), Ştiinţa Bucureşti (acasă), “U” Cluj (deplasare), Olimpia Titanii (acasă).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1