Connect with us

FOTBAL

VIDEO – O nouă “foarfecă” marca Mansour. Senegalezul a reuşit un euro-gol, prin care a adus un punct Şimleului în partida cu CSM Satu Mare

În partida de sâmbătă de la Şimleu, Mansour a reuşit un nou gol spectaculos, prin care Sportul a egalat SCM Satu Mare

După măreaţa victorie realizată săptămâna trecută tot la poalele Măgurii (2 – 0 cu SCM Zalău), Sportul Şimleu spera la un nou succes pe Stadionul MĂGURA, acolo unde sâmbătă a poposit CSM Satu Mare.

Deşi ocupă un loc codaş în clasamentul Seriei X, sătmărenii au un lot echilibrat şi cu jucători experimentaţi. Unii dintre ei chiar au evoluat cum 10-12 ani în liga secundă cu FC Silvania Şimleu!

Până la urmă, partida a fost una încinsă, în care ambele combatante au căutat cele trei puncte puse în joc. Cei care au deschis scorul au fost oaspeţii. SCM Satu Mare a sperat că merge acasă cu toate punctele, puncte foarte preţioase în bătălia pentru evitarea retrogradării.

Până la urmă, punctele au fost împărţite frăţeşte, deoarece cel mai galonat fotbalist din lotul sălăjenilor şi-a arătat din nou clasa. În minutul 69, după un corner de pe partea dreaptă, mingea a ajuns în careu, în partea lateral stânga, de unde Gueye Mansour a realizat un “euro-gol”: foarfecă pe spate din careul mic! S-a terminat 1 – 1.

Prin această remiză, Sportul Şimleu rămâne pe locul 6, la două puncte în spatele formaţiei SCM Zalău.

Mai multe pe acest subiect, în noua ediţie a ziarului Sportul Sălăjean

Sportul Şimleu – CSM Satu Mare 1 – 1

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL