Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău se desparte de încă un jucător

După Andu Moisi şi Răzvan Gorovei, conducerea urmează să rezilieze contractul şi cu fundaşul Lorant Kis. Fotbalistul s-a accidentat grav în această toamnă şi a devenit indisponibil pentru tot restul sezonului

Cu toate că a început sezonul cu un lot de 27 de jucători, SCM Zalău s-a despărţit deja de doi fotbalişti, Andu Moisi şi Răzvan Gorovei, cu care s-au reziliat contractele. Andu Moisi nu a rupt gura târgului sub Meseş, în timp ce Răzvan Gorovei s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru o bună perioadă de timp. Ghinionul l-a lovit şi pe Lorant Kis, fundaşul care s-a accidentat la partida cu Minaur Baia Mare. Accidentarea a fost mult mai gravă, iar jucătorul a suferit o ruptură la ligamente,  tot la piciorul la care a mai fost accidentat şi în urmă cu câţiva ani.

Lorant Kis a devenit şi el indisponibil pentru restul sezonului şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, iar în aceste condiţii, conducerea urmează să ajungă la un numitor comun cu jucătorul pentru rezilierea contractului.

“Din păcate, Lori Kis s-a accidentat şi nu mai poate juca în acest sezon. Urmează să stabilim detaliile în ce priveşte rezilierea contractului”, a spus managerul Marius Paşca.

Lorant Kis s-a transferat la SCM Zalău la începutul anului trecut. El a mai evoluat la ACS FC Recea, Minaur Baia Mare, Unirea Dej şi Unirea Jucu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL