Connect with us

HANDBAL

Paula Teodorescu, decisivă în victoria cu Vâlcea. “Dumnezeu a fost cu noi”

În ultima secundă a meciului, la 21 – 20, “portăriţa” de la HC Zalău a avut o paradă de zile mari la o aruncare de la 7 m şi a făcut ca toate cele 3 puncte să rămână în contul grupării sălăjene

Meci interzis cardiacilor între HC Zalău şi SCM Rm. Vâlcea, în care suspansul a fost prezent până în ultima secundă. Chiar dacă HC Zalău a condus şi la două goluri, Vâlcea a revenit şi în ultima secundă a beneficiat de o aruncare de la 7 m prin care ar fi putut egala. Fosta campioană a marcat, dar aruncarea a fost repetată deoarece Glibko a executat înainte de fluierul arbitrilor.

La a doua aruncare, Paula Teodorescu a făcut minuni şi a parat execuţia, astfel că prin parada sa, HC Zalău a obţinut o victorie mare în faţa unei grupări de top din Liga Naţională.

“Ne-am dorit foarte mult această victorie şi s-a văzut. Din prima până în ultima secundă am crezut în şansa noastră. Cu toate că avem o echipă tânără, am fost unite. Nu cotează valoarea şi câtă experienţă ai, contează mai mult dorinţa de victorie şi echipa. Ne-am luptat, am crezut în noi şi în victorie. Am antrenat foarte mult şi ne-am luat unele măsuri la antrenament, dar din punctul de vedere s-a văzut dorinţa şi omogenitatea echipei. Putem spune că am avut noroc, dar şi norocul face parte din joc. Dumnezeu a fost cu noi”, ne-a declarat Paula Teodorescu.

Pe lângă acel 7 m apărat în ultima secundă, Paula Teodorescu a avut o evoluţie excelentă pe toată durata jocului, având şi alte parade din situaţii de unu la unu cu adversarele.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL