Connect with us

Actualitate

S-a urcat rupt de beat la volan şi a ajuns cu maşina în şanţ!

Un bărbat din comuna Letca a ajuns cu maşina în şanţ, după ce s-a urcat la volan deşi consumase băuturi alcoolice. La testarea cu alcooltestul, bărbatul avea o alcoolemie de 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat


La ora 17.39, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în localitatea Cozla, o persoană se află imobilizată în autovehicul.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din comuna Letca, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 26, din direcţia Ciula către Cozla, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ.

În urma impactului nu au rezultat victime.

Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor acestea vor fi înaintate unităţilor de parchet competente, cu propuneri legale.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare, principalul obiectiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj fiind siguranţa traficului rutier şi prevenirea accidentelor grave de circulaţie.  

Poza cu caracter informativ.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate