Connect with us

DIVIZIA A1

Voleibaliştii de la SCM Zalău se întorc fără puncte de la Craiova

Elevii lui Marius Lazăr şi Andrei Păun au fost învinşi în patru seturi în Bănie şi se îndepărtează de primele patru locuri care duc în play-off


SCM Zalău a început acest campionat cu planuri mari şi cu gândul la play-off, însă, jocul echipei nu este conform aşteptărilor, iar zălăuanii se cam îndepărtează de primele patru locuri cu fiecare etapă care trece.

În această etapă, elevii lui Marius Lazăr şi Andrei Păun s-au deplasat în Bănie, pentru duelul cu SCMU Craiova, într-un clasic al voleiului românesc, fiind binecunoscută rivalitatea dintre cele două echipe.

La Craiova se câştigă greu, dar SCM Zalău a încercat imposibilul şi spera să se întoarcă acasă cu punct sau puncte, însă, nu a fost să fie, deşi jocul a fost destul de echilibrat, din punct de vedere al scorului.

În primul set, oltenii au început ca din puşcă, având 4 – 0, dar zălăuanii au recuperat teren şi au reuşit să se apropie la un singur punct diferenţă, scor 11 – 10. Gazdele nu s-au lăsat mai prejos şi au refăcut rapid diferenţa, reuşind patru puncte consecutive, 15 – 10. Până la final, zălăuanii nu au reuşit să se mai apropie de SCMU Craiova, setul revenidu-le oltenilor.

În al doilea set, elevii lui Marius Lazăr şi Andrei Păun au evoluat mai bine, iar Rareş Bălean a ieşit la rampă, reuşind să obţină punct după punct pentru SCM Zalău fiind permanent în avantaj până la 18 – 16, moment în care craiovenii au preluat conducerea, după patru puncte consecutive, 20 – 16. Însă, în cele din urmă, setul avea să le revină zălăuanilor.

În setul trei, SCM Zalău a început mai bine, dar în cele din urmă, craiovenii aveau să se impună, la fel cum au făcut-o şi în setul al patrulea, pentru a obţine o victorie cu 3 – 1, o victorie ce-i menţine pe olteni pe locul 3. De cealaltă parte, SCM Zalău a ajuns pe locul 8 în Divizia A1…

Rareş Bălean a fost cel mai bun jucător al Zalăului, cu 19 puncte, urmat de Andrei Mihalescu, cu 15 puncte.

SCMU Craiova – SCM Zalău 3 – 1 (20, -28, 23, 20)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1