Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău vs Marius Paşca, duelul declaraţiilor înainte de derby-ul dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău

Preşedintele grupării de sub Măgura consideră că determinarea jucătorilor poate face diferenţa în astfel de meciuri, de aceeaşi părere fiind şi Marius Paşca, managerul secţiei de fotbal de la Sport Club Municipal Zalău


Sportul Şimleu şi SCM Zalău îşi vor da o nouă întâlnire în Liga a III-a.

Cele două echipe se vor înfrunta pe Stadionul Măgura, sâmbătă, cu începere de la ora 14.00. În tur, şimleuanii s-au impus cu 2 – 1 la Zalău şi caută să obţină o victorie şi pe teren propriu.

Meciul se anunţă a fi unul extrem de disputat, mai ales că este un derby judeţean, fiind bine cunoscută rivalitatea dintre cele două oraşe.

Ambele echipe traversează o perioadă mai dificilă şi caută redresarea. Pentru Sportul Şimleu este esenţială victoria pentru a nu mai cădea şi mai mult în clasament, în timp ce zălăuanii se vor îndepărta şi mai mult de locuri de playoff dacă nu vor câştiga la Şimleu.

Declaraţii înainte de meci:

Ioan Gurzău – preşedinte Sportul Şimleu: “Important să nu greşim. O victorie ar însemna mult pentru noi” 

“La astfel de meciuri, valorile se echilibrează, iar ambiţia şi determinarea fac diferenţa. Care va greşi mai puţin, va avea câştig de cauză. În astfel de derby-uri contează mai puţin locul din clasament sau valoarea loturilor.Sigur că bugetul, lotul adversarilor şi poziţia din clasament, fac ca SCM Zalău să aibă un uşor avantaj. Ei îşi permit să aibă antrenor secund, antrenor cu portarii, manageri, lot numeros, pe când noi ne descurcăm cum putem. Important este să nu greşim, fiindcă de acolo porneşte totul. O victorie într-un astfel de meci ar însemna mult pentru noi şi ar aduce liniştea. Trebuie să demonstrăm că valoarea echipei nu este cea din ultimele meciuri”.


Marius Paşca: “Dăruirea va face diferenţa. Şansele sunt relativ egale”

“Dacă stăm să analizăm nu este o diferenţă mare care să nu o putem recupera în clasament, chiar şi faţă de primele două clasate. Important ca noi să câştigăm, fiindcă până acum rezultatele ne-au ajutat indirect. La Şimleu va fi un meci încrâncenat, iar dăruirea va face diferenţa. Şansele sunt relativ egale. La un asemenea meci şi la rezultatele care au fost până acum, nu putem spune cu certitudine care este favorită. Cine va fi mai disciplinat din punct de vedere tactic, mai pregătit şi mai dornic de a câştiga, cu siguranţă se va impune. Cu o victorie la Şimleu şansele de calificare în play-off cresc, mai ales că echipele din faţa noastră au meci direct”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL