Connect with us

HANDBAL

HC Valeria Motogna îşi continuă parcursul perfect din Campionatul Naţional de Junioare III

Echipa condusă de Valeria Motogna a reuşit să treacă şi de Gloria Bistriţa, bifând a cincea victorie consecutivă din campionat


După multe eforturi şi uneori chiar şi piedici, Valeria Motogna începe să culeagă roadele. Echipa pe care o conduce are parte de un început de sezon perfect în Campionatul Naţional de Junioare III, clubul bifând nu mai puţin de cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate.

În ultima etapă, HC Valeria Motogna a primit vizita celor de la Gloria Bistriţa, echipă pe care avea să o învingă la şapte goluri diferenţă, scor 33 – 26. Zălăuancele, alături de liderul CS Marta Baia Mare sunt singurele echipe neînvinse din această serie.

În meciul cu Gloria Bistriţa, Maria Lăpădat şi Daria Şandru au fost cele mai bune marcatoare, având câte 11 goluri marcate fiecare. Un meci bun a făcut şi Diana Sălăjan, cea care a reuşit 8 goluri.

HCVM Zalău se află pe locul 2, cu 22 de puncte acumulate, în timp ce băimărencele sunt liderul Seriei, având 28,5 puncte acumulate. Deşi au acelaşi număr de victorii, echipa din judeţul Maramureş a beneficiat de bonusurile specifice campionatele de junioare.

În următoarea etapă, HC Valeria Motogna Zalău va evolua tot pe teren propriu, cu CS Marta Baia Mare, sâmbătă, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

HCVM Zalău – Gloria Bistriţa 33 – 26 (10 – 8, 10 – 11, 13 – 7)

HCVM Zalău: Kovacs Kata, Teodora Pavel – Maria Lăpădat (11 goluri), Daria Şandru (11), Diana Sălăjan (8), Estera Boca (1), Alexia Pop (1), Iulia Şamşudan, Bai Agota, Adelina Şamşudan, Medeea Dobocan, Andreea Cudur şi Tania Hosu. Antrenor: Valeria Motogna

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL