Connect with us

Social

Detalii de la accidentul petrecut în apropiere de Vârşolţ şi în care au fost implicate trei maşini

În evenimentul rutier petrecut azi după-amiază pe Drumul Naţional DN 1H, au fost implicate trei autoturisme conduse de conducători auto din municipiul Zalău, din Nuşfalău şi din comuna bihoreană Chișlaz. În urma impactului, şoferul din Bihor a ajuns la spital

Duminică, la ora 14:50, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier cu victime produs pe Drumul Național 1H, între localitățile Hereclean și Vârșolț.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că, un autoturism, care circula din direcția Hereclean către Vârșolț, a intrat în coliziune cu alte două autovehicule, care circulau din sens opus.

Conducătorii auto implicați au 29, 34 și 59 de ani și sunt din Zalău, Nușfalău, respectiv din comuna Chișlaz, județul Bihor.

În urma evenimentului, unul dintre conducătorii auto, respectiv bărbatul din județul Bihor, a suferit leziuni și a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social