Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău, reacţie dură după înfrângerea cu Şomcuta. “Toţi se cred mari fotbalişti, dar nu au determinare. Poarta nu ne mai ajută deloc”

Preşedintele de la Sportul Şimleu s-a arătat dezamăgit de rezultatul de sâmbătă, dar mai ales de jocul practicat de elevii lui Dacian Nastai. Conducătorul formaţiei de sub Măgură spune că nu se mai gândeşte la play-off şi începe să aibă emoţii pentru evitarea ultimelor locuri, având în vedere că după ultimele rezultate, Sportul mai are un singur punct avans faţă de ocupanta locului 8

Sportul Şimleu trece printr-un moment nefast. Exceptând victoria la “masa verde” cu Luceafărul Oradea, formaţia şimleuană a strâns doar un punct din confruntările cu CAO Oradea, CFR Cluj II, Someşul Dej şi Progresul Şomcuta Mare. Situaţia din clasament se complică, mai ales după ce sâmbătă, şimleuanii au pierdut cu 2 – 0 în deplasarea de la Progresul Şomcuta Mare.

Elevii lui Dacian Nastai au avut ocazii şi au dominat, dar au încasat goluri în urma unor greşeli individuale. Cea mai mare greşeală a comis-o din nou Paul Cosma, care a ieşit neinspirat din poartă, iar Progresul a făcut 2 – 0 într-un moment în care juca în 10 oameni.

Rezultatul de la Şomcuta, cât mai ales jocul echipei l-au nemlţumit pe preşedintele Ioan Gurzău, care spune că nu se mai gândeşte la play-off şi începe să aibă emoţii pentru evitarea ultimelor locuri, având în vedere că Sportul mai are un singur punct avans faţă de Progresul Şomcuta, ocupanta locului 8.

“Acesta ne este nivelul. Toţi se cred mari fotbalişti, dar nu au determinare. Dacă ne-a bătut şi Şomcuta este un mare semn de întrebare vizavi de evoluţia unor jucători. Sunt foarte supărat. Nici nu am crezut că nu putem obţine un rezultat pozitiv. Ce să ne mai gândim la play-off, din contră, avem emoţii să evităm locul 8. Sincer am emoţii mari, având în vedere modul cum joacă unii şi ce atitudine au. Dăm credit şimleuanilor, dar parcă la fiecare meci ei fac mari greşeli. Din nou Paul Cosma a greşit şi nu ştiu ce căuta acolo în colţul careului. Poarta nu ne mai ajută deloc, faţă de cum s-a întâmplat în campionatul trecut”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Sportul Şimleu continuă să ocupe locul 7 cu 13 puncte acumulate, iar în etapa următoare va juca pe teren propriu derby-ul Sălajului cu SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL