Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, depăşită în viteză de liderul Rapid Bucureşti

Într-un joc din etapa a VIII-a, HC Zalău a pierdut cu scorul de 25 – 20 pe terenul revelaţiei campionatului – Rapid Bucureşti – grupare care în continuare ocupă primul loc în Liga Naţională. Meciul a fost controlat în totalitate de către Rapid, care pe parcursul jocului a condus chiar şi la o diferenţă de nouă goluri

HC Zalău nu a mai repetat isprava din finala mică a Cupei României când a câştigat cu Rapid Bucureşti şi a obţinut medaliile de bronz. De data aceasta, Rapid a fost net superioară, iar valoarea lotului şi-a spus cuvântul.

Liderul Ligii Naţionale a trecut cu scorul de 25 – 20 de HC Zalău, după un joc pe care l-a controlat în totalitate. După un început echilibrat, în care s-a mers “bară la bară”, gazdele s-au desprins la patru goluri. De la 4 – 3 s-a făcut 7 – 3 în minutul 12, iar Rapid a condus chiar şi la şase goluri în minutul 28, fiind cea mai mare diferenţă de scor din prima repriză.

La pauză s-a intrat cu 12 – 7, iar în partea secundă scorul a luat proporţii, când bucureştencele au condus chiar şi cu un avantaj de 9 goluri în minutul 40, scor 17 – 8.

Andreea Bujor, evidenţiata Zalăului cu 13 goluri!

Până la urmă, HC Zalău a mai recuperat din diferenţă şi a revenit la patru goluri. Nu s-a pus însă problema învingătoarei, iar Rapid s-a impus pe merit cu 25 – 20. Între cele două echipe există o diferenţă mare, începând de la buget şi lotul de jucătoare, astfel că era greu ca HC Zalău să emită pretenţii. Echipa lui Tadici a pierdut onorabil în faţa liderului, dar după acest meci se pot trage şi unele concluzii pozitive. În jocul Zalăului s-a evidenţiat Andreea Bujor, tânăra handbalistă reuşind nu mai puţin de 13 goluri, din 17 aruncări.

Rapid Bucureşti – HC Zalău 25 – 20 (12 – 7)

Rapid: Ciucă, Foggea – Tîrcă 5, Carlos 4, Badea 3, Constantinescu 3, L. Popa 2, Fernandez 2, Dragomir 2, Lefter 2, Chiricuță 1, Hernandez 1, M. Ilie. Antrenor: Carlos Viver.

Zalău: Kelemen – Bujor 13, Jlezi 2, Lazea 2, Lazic 1, Vrabie 1, Toth 1, Vartic, Mărginean, Mihart, Bălăceanu, Popescu. Antrenor: Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL