Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu nu mai sperie pe nimeni. A pierdut şi la Şomcuta Mare

Exceptând victoria la “masa verde” cu Luceafărul Oradea, gruparea de sub Măgură a strâns un singur punct în ultimele patru jocuri disputate pe teren. În etapa a II-a din retur, formaţia antrenată de Dacian Nastai a fost învinsă cu scorul de 2 – 0 în deplasarea de la Progresul Şomcuta Mare deşi în ultimele 20 de minute, şimleuanii au avut superioritate numerică

La Sportul Şimleu nu mai poate fi vorba de o luptă pentru play-off ci mai degrabă pentru evitarea ultimelor locuri. Gruparea de sub Măgură are un parcurs modest în ultimele jocuri disputate pe teren, cu CAO Oradea, CFR Cluj II, Someşul Dej şi Progresul Şomcuta Mare, din care a scos doar un punct. Între aceste jocuri s-au adăugat 3 puncte la “masa verde” cu Luceafărul Oradea, însă Sportul Şimleu îşi vede ameninţat locul 7, după ce sâmbătă a pierdut în deplasarea de la Progresul Şomcuta Mare.

Şimleuanii au dominat din nou şi chiar au avut ocazii, dar punctele au rămas în Maramureş. În primele 20 de minute, Cătălin Vaida a scăpat de două ori singur cu portarul, dar tabela a rămas 0 – 0. Mai exacţi, maramureşenii au deschis scorul în minutul 26. Căpitanul Marius Leitan a dat o pasă greşită la mijlocul terenului, iar Progresul a mers pe contraatac. La finalizare a fost Paul Batin care a trims mingea în plasă pe lângă portarul Paul Cosma.

A fost 1 – 0 la pauză, dar Sportul a mai avut câteva acţiuni ofensive pe care nu le-a gestionat cum trebuie. În repriza secundă, gruparea condusă de Ioan Gurzău a alergat după egalare. Cu atât mai mult a sperat la un rezultat pozitiv, deoarece din minutul 70, gazdele au jucat în 10 oameni.

Omul în plus nu s-a prea simţit pentru Sportul Şimleu, care în minutul 82 a încasat un nou gol. La un atac pe dreapta, Paul Cosma a ieşit hazardat din poartă la vreo 15 metri, iar Denis Lihet a trimis balonul în plasă.

S-a terminat 2 – 0, iar Progresul Şomcuta Mare s-a apropiat la un singur punct de Sportul Şimleu, astfel că pentru şimleuani încep emoţiile pentru evitarea ultimelor locuri în Seria a X-a.

Progresul Şomcuta Mare – Sportul Şimleu 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Paul Batin (26) şi Denis Lihet (82)

Progresul: Mihai Miholca – Raul Negreanu, Cezar Bud, Lorand Lang, Adrian Tarţa, Paul Szecui, Mark Parnău, Tudor Balmuş, Bogdan Jeler, Paul Batin (cpt.) şi Denis Lihet. Rezerve: Iuliu Roşiianu, Gabriel Borode, Bogdan Paşca, Erik Piroşka, Andrei Tutuţa, Cristian Raicu, Raul Marian, Raul Sima şi Cătălin Iancău. Antrenor: Dănuţ Sabou

Sportul: Paul Cosma – Paul Pedro, Alex Negrea, Marius Leitan (cpt.), Ismael Guiti, Ionuţ Paşcu, Claudiu Petruş, Răzvan Pop, George Contraş, Cătălin Vaida şi Gueye Mansour. Rezerve: Sipos Jozsef, Gabriel Caba, George Pop, Cătălin Pop, Vlad Opriş, Lazăr Zoltan, Luigi Pop, Alexandru Crişan şi Valentino Tafa. Antrenor: Dacian Nastai

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL