Connect with us

FOTBAL

Derby în Liga a IV-a Sălaj: CS Barcău Nuşfalău – Rapid Jibou, duelul primelor două clasate

Cel mai tare meci al finalului de tur are loc duminică, de la ora 15.00, la Nuşfalău, unde se întâlnesc primele două clasate. CS Barcău Nuşfalău ocupă locul secund în Liga a IV-a, în timp ce Rapid Jibou este lider cu maxim de puncte, însă formaţia antrenată de Florin Morar se află în faţa celui mai dificil examen din acest sezon

De la startul sezonului, Rapid Jibou nu a avut niciun adversar care să-i pună probleme şi a câştigat la pas toate cele şapte jocuri. Gruparea de pe Someş mai are de susţinut trei meciuri din tur, iar cel mai dificil se anunţă cel de duminică, când Rapid Jibou va da peste CS Barcău Nuşfalău.

Faţă în faţă se află primele două clasate din Liga a IV-a. Rapid Jibou are 6 puncte avans faţă de CS Barcău Nuşfalău, însă echipa antrenată de Adrian Damian are două restanţe de jucat, cu Luceafărul Bălan şi Someşul Someş-Odorhei, partide care s-au amânat. Gruparea din Nuşfalău a câştigat cinci meciuri până acum, iar singura înfrângere a înregistrat-o în deplasarea de la Zimbor, unde a ratat o sumedenie de ocazii.

CS Barcău Nuşfalău vrea să fie prima echipă care încurcă campioana şi poate spera la un rezultat pozitiv, în condiţiile în care dispune de un lot valoros. De cealaltă parte, pentru Rapid Jibou este cel mai dificil examen din acest sezon, într-o deplasare grea, unde jibouanii au întâmpinat probleme şi în alte jocuri cu CS Barcău.

Partida dintre CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou are loc duminică, de la ora 15.00, pe Stadionul “Nicolae Mandel”. În cadrul etapei a IX-a mai au loc următoarele jocuri: AS Cosniciu – Luceafărul Bălan, Rapid Zimbor – AS FC Chieşd, Venus Giurtelec – ACS Bănişor Peceiu şi Ardealul Crişeni – Someşul Someş-Odorhei. AS Juniorii Ip stă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL