Connect with us

Social

Acțiuni desfăşurate în sistem integrat pentru prevenirea și limitarea răspândirii SARS-CoV-2, în municipiu

Poliţiştii sălăjeni sunt în continuare la datorie, alături de jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai altor autorităţi, cu care acţionează în sistem integrat, intensificând activitățile pentru prevenirea răspândirii şi combaterea infectării cu coronavirus

Sâmbătă, 30 octombrie, în intervalul 16:00-24:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Zalău împreună cu lucrători ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj și ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului Sălaj au acționat pentru pentru prevenirea și limitarea răspândirii SARS-CoV-2, în municipiu.

În cadrul activităților întreprinse au fost legitimate 110 persoane și 95 au fost verificate în aplicația STS cu privire la deținerea certificatului de vaccinare. Totodată, au fost verificate 41 de societăți comerciale, cu privire la respectarea legislației în vigoare.

Efectivele angrenate au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.000 de lei. Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul a 7 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și a unui echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Recomandăm toturor cetățenilor să respecte prevederile legislative în vigoare și măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii pandemiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social