Connect with us

FOTBAL

FOTO. Rapid Jibou, demonstraţie de forţă şi la Zimbor

Echipa antrenată de Florin Morar pare că nu are adversar în Liga a IV-a, reuşind o nouă victorie la scor. Jibouanii au o medie de peste 7 goluri pe meci şi stau confortabil în fotoliul de lider al clasamentului. În ultima rundă, Gabriel Ţiriac şi compania s-au impus categoric la Zimbor, echipă pe care au învins-o la şase goluri diferenţă


Rapid Jibou defilează în Liga a IV-a. Deşi au trecut doar şase etape din acest sezon, pare că gruparea din orăşelul de pe Someş nu are adversar, reuşind să câştige la scor toate întâlnirile. De altfel, jibouanii au o medie de peste 7 goluri pe meci, iar în runda de la finele săptămânii trecute şi-au respectat această medie şi chiar au depăşit-o. 

Nici nu a început bine meciul de la Zimbor, iar în urma unei lovituri de la colţul terenului executată impecabil de Gabriel Ţiriac, Cristian Ţurcaş a apărut excelent la finalizare şi a deschis scorul. Câteva minute mai târziu, Ţiriac a trecut de la rolul de pasator la cel de marcator, reuşind să dubleze avantajul echipei oaspete.

Jibouanii au dominat, însă, s-au jucat cu ocaziile, iar Florin Săstraş avea să-i pedepsească, înscriind în urma unui contraatac, stabilind scorul primei reprize.

La scurt timp de la reluare, acelaşi Florin Săstraş a scăpat singur cu Adrian Noţigan, dar de această dată a ratat ţinta, iar în loc de 2 – 2, s-a făcut 1 – 4, pentru că jibouanii au marcat de două ori în două minute, la fazele imediat următoare. Mai întâi, Marius Muntean a marcat cel mai frumos gol al meciului, cu un şut plasat, din lateral stânga, la colţul lung, iar Mihai Bode a înscris şi el.

Jibouanii s-au distanţat tot mai mult pe tabela de marcaj, iar până la finalul jocului, Gabriel Ţiriac a mai punctat de două ori, completându-şi hattrick-ul, în timp ce şi Mihai Bode a reuşit dubla. Lista marcatorilor pentru echipa oaspete a fost completată de Vlad Tohat, în prelungirile partidei.

De cealaltă parte, pentru echipa din Zimbor a mai punctat şi Valentin Roşca – fostul golgheter din Liga a V-a.


Florin Morar – antrenor Rapid Jibou

“Mă bucur că de când sunt antrenor la Jibou, jucătorii au înţeles că trebuie să dea dovadă de seriozitate meci de meci. Rezultatele demonstrează că am tratat cu seriozitate fiecare meci, indiferent de adversar. Trebuie să conştientizăm că nivelul Ligii a IV-a este destul de slab şi dacă ne dorim mai mult, trebuie să ne îmbunătăţim punctele slabe. Până la urmă, este şi o normalitate ca nivelul să fie mai scăzut, pentru că sper deosebire de acum câţiva ani, avem două echipe în Liga a III-a. Pentru serioziatate şi dăruire, ţin să îi felicit pe jucători şi să le mulţumesc pentru atitudine. La fiecare meci încerc să ofer minute tuturor jucătorilor, iar rezervele trebuie să demonstreze că se ridică la nivelul titularilor”


Rapid Zimbor – Rapid Jibou 2 – 8 (1 – 2)

Au marcat: Florin Săstraş (‘15) şi Valentin Roşca (‘87), respectiv Cristian Ţurcaş (‘3), Gabriel Ţiriac (‘6, 75 şi 77), Marius Muntean (‘54), Mihai Bode (‘55 şi 66) şi Vlad Tohat (‘90+1)

Rapid Z.:  Mihai Lung – Răzvan Cucerzan (‘69 Alin Gherman), Cristian Unguruşan, Adrian Popescu (‘75 Cătălin Muncaci), Costel Merca, Tudor Petrişor (cpt.), Alin Nemţiu (‘67 Alex Boancă), Sorin Petrişor (‘67 Valentin Roşca), Sebastian Felecan, Florin Săstraş şi Marius Tiseliţă (‘67 Zoltan Arnold). Conducător: Gabriel Mureşan. Delegat: Liviu Ciuca

Rapid J.: Adrian Noţigan – Marius Cheţa (‘83 Tudor Hozan), Ionuţ Blaga, Cristian Ţurcaş, Marius Haiduc (‘73 Vlad Lazăr), Gabriel Buda (‘66 Răzvan Birta), Alex Turcu (cpt.), Flaviu Bărnuţiu, Marius Muntean (‘66 Vasile Ilieş), Gabriel Ţiriac şi Mihai Bode (‘83 Vlad Tohat). Rezervă: Ciprian Petran. Antrenor: Florin Morar. Delegat: Flore Pop

Au arbitrat: la centru – Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi – Cosmin Andrei (Oradea) şi Irina Petru (Oradea). Observator AJF: Dinu Moldovan (Jibou)

Jucătorul meciului: GABRIEL ŢIRIAC


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL