Connect with us

Actualitate

Sportul Sălăjean SRL, premiul I în Topul judeţean al firmelor întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj

Într-un top întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj la categoria servicii în cadrul microîntreprinderilor, societatea care editează ziarul Sportul Sălăjean a urcat pe prima treaptă a podiumului

De 16 ani pe piaţă, Sportul Sălăjean a devenit un brand. O spun acest lucru zecile de mii de cititori, care urmăresc cu multă patimă site-ul www.sportulsalajean.ro, dar şi cei peste 1.000 de abonaţi sau cititori ai ziarului, care în fiecare miercuri, răsfoiesc cu interes ziarul nostru.

SC Sportul Sălăjean SRL, societatea care editează ziarul Sportul Sălăjean este recunoscută ca şi o firmă de succes şi de către Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj. Acest lucru o arată ultimul top judeţean al firmelor, ediţia a XXVIII-a, în care SC Sportul Sălăjean a urcat pe primar treaptă a podiumului la categoria microîntreprinderi, la capitolul servicii, secţiunea activităţi ale direcţiilor (centralelor), birourilor administrative centralizate.

SC Sportul Sălăjean SRL, editor al săptămânalului Sportul Sălăjean a obţinut premiul I, după ce acum câţiva ani s-a mai aflat în acest top întocmit de către Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj.

Începând din anul 1994, Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj realizează topul judeţean al firmelor, fiind singura instituţie abilitată printr-o lege organică să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii ţări.

Topul judeţean al firmelor este un clasament de tradiţie realizat de Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj şi marchează în anul 2021 rezultatele din economia sălăjeană.

Clasamentul reprezintă finalitatea aplicării unei metodologii unice, complexe şi unitare la nivel naţional, implementate de întreaga reţea de camere de comerţ din România.

Topul consolidează cultura de business din Sălaj şi oferă distincţii celor mai performante companii care au o importanţă majoră în economia sălăjeană.

Ediţia din acest an premiază cele mai performante companii din şapte domenii de activitate: industrie, servicii, comerţ şi turism, cercetare – dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit şi construcţii.

”Ne asumăm în continuare responsabilitatea de a transmite un mesaj puternic pentru sprijinirea antreprenorilor sălăjeni şi ne implicăm în mod constant în promovarea intereselor, companiilor care activează în judeţul Sălaj. Topul Judeţean al Firmelor, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj rămâne cel mai important moment de celebrare a mediului de business din judeţul Sălaj. Felicit toate companiile premiate. Ştiu că aţi trecut printr-o perioadă dificilă şi faptul că aţi mers înainte, că aţi reuşit să obţineţi rezultate, reprezintă un lucru remarcabil şi arată capacitatea dumneavoastră de a face faţă unor provocări la care nu se aştepta nimeni”, a declarat Paul Morar, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Sălaj.

În anul acest an, topul a ajuns la ediţia cu numărul 28, însă din cauza pandemiei nu a existat un moment festiv.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate