Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a terminat turul pe locul 7. “Aşteptările au fost mai mari”, spune Ioan Gurzău

Gruparea de sub Măgură a strâns doar 10 puncte în prima parte de campionat, pe care a încheiat-o pe locul 7. Preşedintele Ioan Gurzău spune că echipa sa putea mai mult, însă a plătit tribut lipsei de experienţă, dar a avut şi ghinion, mai ales în partidele cu CAO şi Someşul Dej, când a pierdut puncte în ultimul minut

Pentru al doilea sezon în Liga a III-a, Sportul Şimleu avea pretenţii mai mari şi chiar a sperat la calificarea în play-off. Deocamdată, gruparea de sub Măgură este departe de primele patru locuri, fiind pe locul 7 după turul de campionat, cu 10 puncte acumulate.  După prima parte de campionat, conducerea a tras câteva concluzii, iar preşedintele Ioan Gurzău spune că echipa sa putea mai mult, însă a plătit tribut lipsei de experienţă, dar a avut şi ghinion, mai ales în partidele cu CAO şi Someşul Dej, când a pierdut puncte în ultimul minut. Situaţia din clasament se mai poate remedia în retur, însă şansele de a prinde play-off-ul sunt mici.

“Sper să avem un parcurs mai bun în retur, dar în primul rând să învăţăm din greşeli.  Avem echipă tânără, neexperimentată, iar mulţi dintre jucătorii pe care i-am adus au venit după o perioadă de inactivitate”, spune preşedintele.

“Aşteptările noastre au fost mai mari. Din păcate nu am ştiut să profităm de unele momente pe care le-am creeat noi. Am pierdut două puncte cu Luceafărul Oradea, două puncte pierdute cu Şomcuta, în meciuri pe care le-am dominat cap coadă. Au venit ultimele două jocuri de acasă cu CAO şi Someşul Dej când practic am primit goluri la ultima fază. Cu 7 puncte  în plus acum eram pe loc de play-off. La aceste jocuri am avut neşansă”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL