Connect with us

Actualitate

O tânără din Sălaj care trăieşte în Belgia îşi caută cu disperare părinţii!

Rodica Luminiţa Rostaş este născută în Cehu Silvaniei, iar la vârsta de doar 2 ani şi jumătate a fost adoptată de la un cămin. Cu părinţii adoptivit a locuit până la 11 ani în comuna Creaca, după care a plecat în Belgia, ţară în care se află şi acum. Tânăra a rămas şi fără părinţii adoptivi, iar la 21 de ani îşi caută mama biologică despre care ştie că se numeşte Rostaş Viorica sau Rostaş Voichiţa.

Pentru Rodica Luminiţa Rostaş destinul a fost unul crunt. A fost abandonată de părinţii săi la o vârstă fragedă şi a ajuns într-un centru de plasament pentru copii din Cehu Silvaniei. La 2 ani şi jumătate şi-a găsit părinţi adoptivi, o mamă româncă şi un tată belgian, cu care a locuit în comuna Creaca până la 11 ani.

Familia adoptivă împreună cu tânăra au plecat în Belgia pentru o perioadă de 8 luni, însă la întoarcerea în ţară, Rodica Luminiţa Rostaş a rămas în Belgia la familia tătălui ei adoptiv.

Între timp, tânăra din Cehu Silvaniei a rămas şi fără părinţii adopitiv, iar acum îşi caută cu disperare părinţii naturali. Nu ştie mare lucru despre ei, însă şite că numele mamei sale este Viorica Rostaş sau Voichiţa Rostaş.

“Salutări din Belgia. Numele meu la naștere a fost ROSTAȘ RODICA LUMINIȚA, sunt născută la data de 14 mai 1996 în CEHUL SILVANIEI.Sunt aici în căutarea mamei mele biologice, despre care știu că se numea ROSTAȘ VIORICA sau ROSTAS VOICHITA, nu îmi amintesc exact care poate fi numele ei.La vârsta de numai 2 anișori și jumătate, am fost adoptată dintr-un cămin din CEHU SILVANIEI de către mama adoptivă, româncă și ea, iar tatăl meu belgian. Am locuit în comuna CREACA, judetul SĂLAJ, cam până la vârsta de 11 ani, după care am plecat cu toții în Belgia. La numai 8 luni, părinții adoptivi au decis să se întoarcă în România, eu în schimb am decis să rămân în Belgia la familia tatălui meu adoptiv. Din păcate am rămas și fără părinții adoptivi la o vârstă destul de mică. Vă scriu pe această pagină minunată sperând că poate cineva își amintește de mine, sau de povestea mea. Îmi doresc nespus să îmi cunosc rădăcinile, îmi doresc nespus să știu cine sunt și să aflu o parte din trecutul meu, așa că vă rog pe toți să DISTRIBUIȚI anunțul meu poate o să ajungă acolo unde trebuie! Vă mulțumesc că îmi sunteți alături și vă îmbrățișez cu drag“, este mesajul postat de tânăra care îşi caută părinţii naturali.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate