Connect with us

JUDO

Prima competiţie, primul titlul naţional pentru secţia de judo de la SCM Zalău

Ionuţ Cuibuş – cel care este şi coordonatorul secţiei de judo de la Sport Club Municipal Zalău – este cel care a reuşit să câştige medalia de aur


Înființată în urmă cu câteva luni, secția de judo din cadrul clubului SCM Zalău, a obținut prima mare performanță într-o competiție, tocmai la prima participare. SCM Zalău prin coordonatorul secției, Ionuț Cuibuș, a obținut medalia de aur în proba de kata, la Campionatul Național de judo de la Poiana Brașov.

”Sunt foarte fericit pentru acest titlu național și mă bucur că la prima participare cu SCM Zalău am reușit să facem performanță. Este un început foarte bun și sper să continuăm cu rezultate cât mai bune”, a precizat Ionuț Cuibuș, coordonatorul secție de judo de la SCM Zalău.

De precizat că în Judo, proba de kata se execută în doi, iar Ionuț Cuibuș a făcut pereche cu Cristian Porumb.

Ionuț Cuibuș are peste 12 ani de experiență în Judo, iar trei ani a practicat acest sport olimpic, în Franța. Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. În prezent este profesor de educație fizică și sport și desemnat maestru al sportului.

La Campionatul Național de Judo au luat startul în jur de 50 de echipe.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUDO