Connect with us

DIVIZIA A1

Adi Feher, nemulţumit de jocul vicecampioanei. “Suntem departe de ce ne dorim”

Managerul vicecampioanei a tras mai multe concluzii după primul meci în care SCM Zalău a pierdut un punct  şi este de părere că echipa este departe de nivelul la care ar trebui să fie


SCM Zalău a câştigat şi în etapa a III-a, cu Explorări Baia Mare, însă a făcut-o doar după cinci seturi.

Astfel, vicecampioana României s-a ales cu două puncte, dar rezultatul în sine, cât mai ales jocul echipei nu l-a mulţumit pe managerul Adrian Feher.

“Putem spune că sunt două puncte câştigate cu noroc. Încă nu suntem echipa care ne dorim să fim şi mai avem de lucru la omogenitate şi la alte aspecte. Sper să ajungem cât mai rapid la forma pe care ne-o dorim şi la consistenţa în joc pe care ar trebui să o aibă o echipă cu pretenţiile Zalăului. Deocamdată suntem destul de departe. Sunt puţin nemulţumit, fiindcă am avut meciuri cu echipe accesibile şi nu jucăm încă ce trebuie. La Timişoara, adversarii au avut minge de set, cu Rapid nu reuşim să rulăm lotul, iar la Baia Mare suntem conduşi cu 2 – 1 şi câştigăm cu noroc. Sunt nişte semnale care îmi dau de gândit, dar sper ca antrenorii împreună cu jucătorii să le corecteze”, ne-a declarat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1