Connect with us

BASCHET

Patru competiţii sportive au fost anulate sau amânate de DJST Sălaj, în contextul pandemiei de coronavirus

Peste 700 de elevi urmau să participe la cele patru competiţii în lun noiembrie, dar din cauza situaţiei epidemiologice nefavorabile, instituţia condusă de Adrian Fărcaş a luat decizia de a amâna sau a anula competiţiile respective


După ce în prima parte a acestui an s-a renunţat la Cupa Văii pentru al doilea an la rând, nici Cupa Lyceum nu are o soartă mai bună, iar Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj se vede nevoită să anuleze şi această competiţie, pentru al doilea an la rând.

Competiţia destinată liceelor a ajuns la ediţia cu numărul XXVII şi urma să se desfăşoare tradiţional, la handbal, baschet şi volei, însă, a fost anulată din cauza situaţiei epidemiologice nefavorabile.

O altă competiţie care trebuia să aibă loc luna viitoare, dar care a fost anulată, este Cupa Zalăului la karate, o competiţie ce urma să fie organizată de DJST Sălaj, în parteneriat cu CS Omega Şimleu Silvaniei.

Sports and Youth Day (Ziua Sportului şi Tineretului) trebuia să debuteze în luna noiembrie, fiind o competiţie organizată la DJST Sălaj, la disciplina minifotbal. S-a luat decizia ca debutul acestei competiţii să fie amânat pentru anul 2022.

A patra competiţie care nu va mai avea loc din cauza situaţiei epidemiologice este Cupa Prieteniei la volei, competiţie de asemenea amânată pentru anul 2022.

“În contextul situaţiei pandemice actuale şi din cauza închiderii unităţilor de învăţământ, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a luat decizia de a amâna sau a anula, după caz, organizarea în luna noiembrie 2021 a unui număr de patri competiţii şi acţiuni sportive”, spune Adrian Fărcaş, directorul DJST Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BASCHET