Connect with us

Social

FOTO – Tractor implicat într-un accident rutier cu victime, pe Drumul European E81

În cursul zilei de azi, pe raza comunei Românaşi, un autoturism condus de un tânăr din Satu Mare a intrat în coliziune cu un tractor ce făcuse un viraj greşit. Persoanele implicate în evenimentul rutier au refuzat transportul la spital

Marţi, 26 octombrie, la ora 12:40, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul European E81 a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Totul s-a întâmplat între localitățile Românași și Poarta Sălajului, în apropiere de sala de evenimente DESIRE.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la poliţie şi ambulanţă. Din verificările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier a reieșit faptul că un bărbat, de 74 de ani din comuna Românași, în timp ce conducea un tractor cu remorcă, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga.

Ca urmare, remorca a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla în depășire. Este vorba de un vehicul condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Satu Mare şi în care se mai afla o tânără.

În urma impactului, remorca s-a răsturnat, iar traficul s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur sens.

Persoanele implicate au refuzat transportul la o unitate medicală, pentru investigații. Conducătorii auto nu s-au aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au soluționat tamponarea, iar şoferul de pe tractor a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legale privind schimbarea direcției de deplasare.

https://www.facebook.com/100000282406251/videos/1598734847139590/

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social