Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Trei puncte obţinute cu Ştiinţa sunt la fel de preţioase ca şi într-un meci cu CSM Bucureşti”

Antrenorul de la HC Zalău a evidenţiat importanţa victoriei de duminică, de la Bucureşti, prin care formaţia sălăjeană a revenit în partea superioară a clasamentului, înaintea unor jocuri dificile cu echipe de top din Liga Naţională


HC Zalău a ieşit victorioasă de pe terenul nou-promovatei Ştiinţa Bucureşti, unde s-a impus cu scorul de 27 – 21. Sălăjencele au dominat tot jocul şi au obţinut a treia victorie din campionat, prin care HC Zalău a urcat pe locul 7. Cele trei puncte obţinute sunt extrem de importante, în condiţiile în care, gruparea de sub Meseş se află în faţa unui program infernal în ultimele trei etape din acest an.

“Toate victoriile aduc 3 puncte, indiferent de adversar. Prin prisma clasamentului, al valorii loturilor, investiţiilor şi bugetelor pe care le au unii şi alţii eşti tentat să spui cu unele puncte sunt mai preţioase ca şi altele. În ce mă priveşte, eu spun că sunt puncte şi la fel contează şi punctele cu CSM Bucureşti ca şi punctele obţinute cu Ştiinţa Bucureşti. În ciuda scorului, am jucat în compania unei echipe cu o serie de jucătoare care au experienţă şi au în spate câteva campionate de Liga Naţională. Am început bine jocul, iar din punct de vedere tactic am jucat bine primele 20 de minute, după care oboseala şi-a spus cuvântul în repriza secundă. Am avut jucătoare cu coeficient pozitiv. Aici a excelat Teodorescu, Mihart, Mitrache şi Mouna. Am irosit destul de mult în atac şi trebuie să ne punem la punct. Sper într-o evoluţie din ce în ce mai bună. Fetele au fost motivate şi am avut multe momente bune, dar este loc de mai bine. Ne-am îndeplinit obictivul de a obţine cele 3 puncte, care ne-au scos din a doua jumătate a clasamentului”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Antrenorul Zalăului a revenit pe banca tehnică după ce timp de patru etape a fost suspendat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL