Connect with us

FOTBAL

Marius Leitan – căpitan Sportul Şimleu: “Sunt dezamăgit maxim. Nu ne putem concentra după ce conducem”

Sportul Şimleu a condus cu 1 – 0 pe Someşul Dej, însă, s-a văzut învinsă, după un gol primit în ultimul minut de joc. A fost prima înfrângere pe teren propriu pentru şimleuani, de la promovarea în Liga a III-a


Sportul Şimleu a avut o serie impresionantă pe teren propriu, fiind neînvinsă în campionat, de la promovarea în Liga a III-a. Din păcate, această serie a fost oprită de Someşul Dej, după ce clujenii au înscris în ultimul minut în jocul disputat ieri, sub Măgura.

Sălăjenii au condus cu 1 – 0, avantaj cu care au intrat la cabine, însă, dejeni au egalat rapid după reluarea jocului, fapt ce i-a dat puţin peste cap pe şimleuani. Cu toate acestea, jocul a fost echilibrat şi un egal era un rezultat mai echitabil. Însă, dejenii au înscris în ultimul minut joc şi au plecat acasă cu toate punctele de sub Măgura, fiind prima echipă care reuşeşte asta, în campionat, de la promovarea Şimleului.

“Avem ghinion, nu ne putem concentra după ce conducem, nu pot să îmi explic. Am pregătit toată săptămâna jocul, până la ultimul detaliu. E păcat, conducem şi apoi suntem egalaţi repede. E păcat, egalul era mai echitabil, după părerea mea. Voiam să rămânem neînvinşi acasă, dar aşa e la fotbal. Sunt dezamăgit maxim”, ne-a declarat Marius Leitan – căpitanul de la Sportul Şimleu.

În finalul primei reprize, Leitan a fost şi protagonistul unui incident nefericit. În urma unei sărituri la cap, căpitanul sălăjenilor a rămas întins pe gazon, dar echipa medicală a intervenit prompt şi din fericire, totul a fost doar o sperietură. Marius Leitan şi-a revenit şi a dus la bun sfârşit meciul cu Someşul Dej.

“Încă mă doare capul, nu mai ţin minte nimic. Am revăzut faza pe YouTube ca să văd şi eu ce s-a întâmplat. Până la urmă, se mai întâmplă, dar sincer, nu mai vreau să păţesc aşa ceva”, spune căpitanul Şimleului.

Deşi alţii poate că ar fi renunţat să mai joace după un asemenea impact, Marius Leitan dă încă o dată dovadă de inima sa de leu, de multă determinare şi curaj. Nu este prima dată când căpitanul Şimleului nu-şi lasă echipa la greu, el jucând “într-un picior” în sezonul trecut, contra celor de la Minaur Baia Mare. Nu degeaba este căpitanul echipei…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL