Connect with us

FOTBAL

Dorin Toma, după debutul pe banca Zalăului: “Împreună ne vom atinge obiectivele”

În primul său meci pe banca celor de la SCM Zalău, antrenorul băimărean a debutat cu o victorie în faţa celor de la Luceafărul Oradea. Acesta s-a declarat parţial mulţumit de acest rezultat, dar a şi menţionat faptul că mai este mult de muncă până Zalăul să ajungă acolo unde îşi doreşte


SCM Zalău – Luceafărul Oradea a fost primul meci al lui Dorin Toma pe banca zălăuanilor. A fost un debut perfect din punct de vedere al scorului, gruparea de sub Meseş impunându-se cu 4 – 0.

Totuşi, noul antrenor al sălăjenilor se declară parţial mulţumit, remarcând faptul că în a doua repriză, echipa sa a avut mult de suferit şi abia pe final, elevii săi au reuşit desprinderea pe tabelă.

“Am suferit foarte mult pentru acest rezultat şi pentru această desprindere, pentru că a fost doar pe final. Felicit în primul rând jucătorii pentru atitudinea din prima repriză, pentru că în repriza a doua am suferit mult. Trebuie să rezolvăm aceste lucruri cât mai repede pentru a putea recupera distanţa faţă de primele clasate. Ne vom pregăti şi mai bine săptămâna viitoare, pentru că suferim mai ales din minutul 60 încolo. Mulţumim şi suporterilor care au fost astăzi alături de noi. Mulţumim şi fostului antrenor pentru punctele care au rămas la echipă, împreună ne vom atinge obiectivele, pentru că ceea ce a făcut el, rămâne aici. Dar, cum am spus, avem mult de muncă şi trebuie să recuperăm distanţa faţă de primele patru clasate, acesta fiind primul obiectiv, după care vom lua pas cu pas”, a declarat Dorin Toma.

În urma acestei victorii, SCM Zalău a urcat pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte acumulate, cu două mai puţin faţă de CAO Oradea (locul 4 – 17 puncte) şi trei mai puţin faţă de Someşul Dej (locul 3 – 18 puncte).

Noul lider al Seriei este Minaur Baia Mare, 22 puncte, echipă ce a trecut cu 3 – 0 în această etapă de CFR Cluj II. Lotus Băile Felix a căzut pe poziţia secundă, 19 puncte, după eşecul de pe teren propriu cu CAO Oradea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL